2 roky po smrti Pilarové: Na chalupě jí hospodaří Alice Nellis | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

2 roky po smrti Pilarové: Na chalupě jí hospodaří Alice Nellis

S manželem tam Eva trávila každou volnou chvíli.
S manželem tam Eva trávila každou volnou chvíli. (Foto Aha! – M. Přibyl, M Hykl a ara)

Musel ji dát pryč, protože mu v ní vše připomínalo zesnulou ženu Evu Pilarovou (†80). Vdovec Jan Kolomazník (69) nakonec prodal chalupu u České Lípy za odhadní cenu 10 milionů režisérce Alici Nellis (51). „Aspoň tam bude umělecky založená duše,“ řekl Aha!. Chtěl, aby zůstal genius loci stavby, kterou se zpěvačkou tak milovali.

Eva Pilarová, jejíž druhé výročí úmrtí jsme si v pondělí připomněli, si rozsáhlý pozemek a dvě stavení, z nichž jedno pochází už z roku 1758, koupila v roce 1968. „Právě rozlehlost nemovitostí některé zájemce odradila. Pro dva lidi je to opravdu velké,“ přiznává Honza. Oba tady mívali mnoho návštěv, některé tady přespávaly. K dispozici je i před rekonstrukcí roubené části asi 9 místností.

Táhlo se to rok

Právě i kvůli velikosti objektu se prodej protáhl na rok. Realitní makléř Zdeněk Turek, expartner modelky Agáty Hanychové (36), nakonec zprostředkoval prodej oblíbené režisérce herečky Ivy Janžurové (80) Alici Nellis. Autorka seriálů Pustina a Nevinné lži ocenila nejen obrovské prostory, ale hlavně naprosté soukromí a skvělý výhled do kraje. Při dobré viditelnosti můžete pozorovat mnoho známých vrcholů včetně slavné hory Říp.

Vdovec po Pilarové prodává milovanou chalupu. A Janda otevřeně o infarktu

Video se připravuje ...

Padesátka zájemců

Mezi vážnými zájemci byl také jeden z momentálně nejžádanějších českých moderátorů Libor Bouček (41). Býval jedním z mnoha hostů na zdejších velkorysých mejdanech. Eva s Janem vyvařovali pro přátele vždy několik chodů a pod obří lípou stával gril. Jan postupně provedl nemovitostí na padesát případných kupců. „Někdo přijel jen proto, aby okoukl, kde bydlela Pilarka, jiní tady chtěli podnikat. Většinou mysleli na penzion. Ale to bych zdejším obyvatelům asi nemohl udělat,“ prozradil Kolomazník. Je spokojený, že chalupa skončila v dobrých rukou.

Zpěvačka Kokořínsko milovala

Ještě než koupila tento statek, měla deset kilometrů odtud stodolu, kam nechala zavést elektřinu a vodu. Tu jí sehnal režisér Jaromír Vašta (†64), který natočil například sérii Píseň pro Rudolfa III. Sám tam měl chalupu. Když pak zpěvačka uviděla statek jako z pohádky, neváhala ani vteřinu.

Útok na Trávníčka řeší policie! A Janda se drsně obul do Csákové a dalších

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
16. 3. 2022 • 07:01

Kdyby si zajeli spolu za cenu nemovitosti na dovolenou s obsluhou tak to vyjde bez starostí a levněji. Cupák až na konci života zjistil že nic s partnerem neviděli mimo jejich objekt

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.