Tajemství Pilarové (†80): Měla doma stříbrného Elvise! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství Pilarové (†80): Měla doma stříbrného Elvise!

Eva Pilarová a Jan Kolomazník
Eva Pilarová a Jan Kolomazník (archiv)

Zítra uplyne 45 let od náhlé a předčasné smrti krále rokenrolu Elvise Presleyho (†42). Dodnes má fanoušky a fankluby po celém světě a Česko není výjimkou. Jednou z jeho největších tuzemských obdivovatelek byla Eva Pilarová (†80), po níž zůstala sbírka Elvisových relikvií!

Až teď to prozradil její manžel Jan Kolomazník (70), když jsme ho načapali v kině na novém oceňovaném filmu Elvis. „Viděl jsem to třikrát a půjdu znovu! Škoda, že se toho filmu nedožila Eva,“ přiznal Kolomazník a dodal, že jeho žena mu po sobě doma zanechala několik hodnotných sběratelských »drobnůstek« na téma Elvis. Nevěřili jsme, a tak se nás Kolomazník rozhodl přesvědčit. 

Vdovec po Pilarové prodává milovanou chalupu. A Janda otevřeně o infarktu

Video se připravuje ...

Ukázal nám jednu z nejprodávanějších známek na světě s podobiznou Elvise u mikrofonu. Nikoli ale papírovou. Váží 250 gramů, je vyrobena z prvotřídního stříbra, uložena v sametu a z druhé strany je v ní vyražen punc. Byla vyrobena ve velmi nízké limitované sérii, a tak není divu, že na ní Eva téměř spala. Honza nám ale také ukázal stříbrnou pětidolarovku s Elvisem, která se prodávala s certifikátem, a jubilejní kopii jeho řidičského průkazu.

„Eva tyto poklady střežila jako oko v hlavě,“ komentuje Kolomazník s tím, že jeho manželka krále rokenrolu opravdu zbožňovala. Až tak, že se odmítla setkat s jeho první manželkou Priscillou Presleyovou (77). „Když se v O2 areně před čtyřmi lety konal koncert Elvis – Live on Screen, celý večer moderovala Priscilla Presleyová. Evu na koncert zval pořadatel s tím, že by se po představení setkala s Priscillou. A představte si, ona odmítla a řekla: Nikam nejdu! Priscillu nechci ani vidět, patří k jednomu z hlavních viníků, kteří svým postojem a jednáním přispěli k Elvisově předčasné smrti,“ svěřil Kolomazník. Eva byla také hrdá na to, že má stejné iniciály EP jako Elvis, a stejně tak na to, že její první hit Že kočka není pes byl Elvisův světový velehit Don´t Be Cruel.

Útok na Trávníčka řeší policie! A Janda se drsně obul do Csákové a dalších

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.