Asi zjistil, že v 65 letech vypadá líp vedle mladé slečny, natřela Stropnického Žilková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Asi zjistil, že v 65 letech vypadá líp vedle mladé slečny, natřela Stropnického Žilková

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Veronika Žilková a Martin Stropnický (David Turek)

Herečce Veronice Žilkové (60) se život otočil vzhůru nohama. Její manžel Martin Stropnický (65) ji zaskočil tím, že se chce rozvést. Tuto novinu herečce navíc neřekl osobně, ale poslal jí to do mailu.

Přitom ještě před dvěma týdny pozval Stropnický Žilkovou a jejich společnou dceru Kordulu do Dubaje na rodinnou dovolenou. Herečka měla dojem, že si to náramně užili, dokonce i sdílela několik krásných fotek. Martin přitom už v tu dobu věděl, že to jsou jejich poslední společné chvíle.

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!

Video se připravuje ...

Hned po skončení dovolené napsal své manželce e-mail. „Stálo v něm, že už mě nemiluje a že se mi omlouvá,“ svěřila se Žilková pro Blesk.cz. Oba tedy už jen čekají na rozvodové řízení, které pro ně není žádnou žhavou novinkou. Oba dva se totiž rozvádějí už po třetí. Strávili spolu celkem 18 let života, ale v jejich případě se přísloví „šťastně až do smrti“ nenaplní. „Dnešní absurdita, exministr obrany, místo obrany své rodiny v době válečného napětí, sedí ve vile s atomovým krytem a svoji rodinu rozbíjí. Vtip? Ne!,“ postěžovala si posléze herečka na sociální síti.

„Asi zjistil, že v 65 letech vypadá líp vedle mladé slečny než vedle šedesátileté manželky. Jiné vysvětlení nemám. Těžce se smiřoval s přibývajícími léty. Herci jsou víc ješitní. Tak si asi našel někoho, pro koho je zase mladý princ. S dobrým platem a postavením," odpověděla Veronika na dotaz Blesku, proč podle ní došlo k  rozvodu po dlouhých 18 letech?

Petr Macek sepsal vzpomínky Veroniky Žilkové: Odbourala veškerá tabu a řekla skoro vše!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.