Stropnického důvod nevěry? Ulevilo se mi, chechtá se Žilková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Stropnického důvod nevěry? Ulevilo se mi, chechtá se Žilková

Martin Stropnický vyměnil Veroniku za tuhle krásku
Martin Stropnický vyměnil Veroniku za tuhle krásku (archiv Blesk)

Podle Blesku má být milenkou velvyslance Martina Stropnického 30letá blondýnka Markéta Horňáková, která v Tel Avivu pracuje od roku 2016 na pozici konzulátní asistentky. Jak se o rivalce na poli lásky dozvěděla Veronika Žilková?

„Manžel přijel osobně a tento vztah mi oznámil. Nebylo to tak, že by to na něj prasklo. Upřímně musím říci, že nevím, proč mi manžel svůj vztah oznámil včetně jména. Tři týdny jsem to v sobě držela a není to tak, že bych dnes něco zveřejňovala. Zřejmě on měl potřebu, aby se to vědělo,“ překvapila v pořadu Showtime Veronika Žilková.

Žilková opouští manžela! A Slovákovou žalují Piráti, čelí také obvinění z rasismu!

Video se připravuje ...

„Před čtyřmi lety na podzim jsem si při prvním setkání s dotyčnou říkala: ‚Aha, tak to je jeho typ.‘ Za měsíc jsem dostala první anonymní zprávu. Tři a půl roku jsem se tím nějak trápila a věděla, že manžel o náš návrat do Izraele nestojí,“ zavzpomínala Veronika a ohledně příčiny manželovi nevěry se širokým úsměvem dodala: „Uvedl, že by si rád na důchod ještě něco užil. Upřímně? Já jsem se začala smát a ulevilo se mi.“

Veronika Žilková končí s herectvím! A Aleš Cibulka odmítl kšeft za miliony

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.