Žilková šokuje o Stropnickém: Potupná ostuda až v Japonsku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žilková šokuje o Stropnickém: Potupná ostuda až v Japonsku!

Martin Stropnický a Markéta Horňáková
Martin Stropnický a Markéta Horňáková (archiv Blesku)

Tak a je to tady! Stropnického aféru s milenkou už řeší i za hranicemi. Jeho stále ještě manželka, Veronika Žilková (60), dostala zprávu až z japonské ambasády. No... nic hezkého v ní nestálo. 

Oznámení, že velvyslanec v Izraeli, Martin Stropnický (65), opouští svou manželku, Veroniku Žilkovou (60), kvůli mladé milence z řad podřízených, vyvolalo v Izraeli pořádný poprask. Zpráva se z vyšších kruhů roznesla mezi manželky velvyslanců z ostatních zemí. Ty se Žilkové začínají ozývat. 

Humanitární katastrofa v Mariupolu. Zmutovaný Omikron v Evropě. A Žilková chystá Vzkříšení

Video se připravuje ...

„Jsem členka klubu partnerek diplomatů, kde jsou pravidelné programy a přednášky a tam přece jenom nějací Češi a krajané jsou. V pondělí mi třeba přišel mail od manželky japonského velvyslance,“ řekla Veronika pro CNN Prima News. „Určitě mi nepsala, že by se jí to líbilo,“ podotkla na žádost, zda-li by mohla být konkrétnější a dodala: 

„Když se o tom ale už povídá na japonské ambasádě, tak to asi dobrá vizitka české ambasády není… Teď je to opravdu na nějaké profesní úrovni, naše rodinná úroveň je pojmenovaná dostatečně. Jenom mě těší podpora.“ 

Stropnický požádal Žilkovou o rozvod zcela nečekaně před pár týdny emailem, jedním z důvodů uvedl, že si chce na stará kolena ještě něco užít. Podotkl také, že za rozvodem nestojí nikdo třetí. Zprávy o poměru s Markétou Horňákovou (30) vypluly na povrch teprve nedávno. 

Žilková dala dohromady umělce z Ukrajiny a vyhlásila Vzkříšení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.