Veronika Žilková: Rozchod jí hatí práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Veronika Žilková: Rozchod jí hatí práci!

Veronika a Martin
Veronika a Martin  (archiv Blesk)

Kvůli rozpadu manželství s Martinem Stropnickým (65) je v ohrožení dokončení televizního pořadu Křížem krážem Izraelem, který Veronika Žilková (60) natáčela před pandemií covidu-19.

Celkem má dokumentární pořad devět dílů. Mělo jich být ale deset! „Kvůli pandemii jsme poslední epizodu, věnovanou Jeruzalému, už nestihli natočit,“ řekla už dříve herečka. Česká televize by teď pořad ráda dokončila.

Žilková dala dohromady umělce z Ukrajiny a vyhlásila Vzkříšení

Video se připravuje ...

„Jednáme s paní Žilkovou, zda jeruzalémský díl dotočíme, a nebo se na to necítí,“ řekl nám zdroj z Kavčích hor. Vzhledem k tomu, že se na natáčení logisticky podílí i naše ambasáda v Izraeli, které velí velvyslanec Martin Stropnický, dá se očekávat, že se Žilkové kvůli manželské krizi zatím nebude na Blízký východ chtít. 

Nejlepší dárek po stromeček? Žilková a Bubílková originál! Pošleme vám je až domů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
2. 5. 2022 • 11:28

Mám stejný názor, právě tím jak se po oznámení manželského problému chovala se mi hodně zprotivila. Vzpomínám na její komunikaci bez scénáře a režiséra. Hlučná, chvilkami až protivná. Hodně mluvila o své rodině, dětech. Z rodiny mi přijde fajn Cyril, nikde se netlačí, inteligentní, vzdělaný. Což se o Agátě říct nedá. Velký rozdíl

Dianthos
28. 4. 2022 • 09:14

Žilková je snad profesionálka, aby dokázala natočit pořad. Navíc se Stropnickým se v Čechách normálně setkala, tak proč by neměla v Izraeli, navíc on u toho nemusí být, bude v kontaktu se zaměstnanci ambasády.
Horší je, kdo se na ten pořad bude chtít dívat, když ze sebe udělala veřejnou blbku praním špinavého prádla a snahou zničit politickou kariéru otce své dcery.
Kdo jí uvěří lásku k Izraeli, když z něho dobrovolně odjela a už neplánovala se tam vrátit.
Za mě - Izrael mě zajímá, ale na ní se dívat nebudu, protože by byla rušivý element a odváděla by pozornost od obsahu toho dokumentu.

mbmb
21. 4. 2022 • 08:15

Jak to bylo, dementi ve škole od velkých komousu šli studovat jámu dámu atd. Chodili před pubertou na zahraničních stážích rodičů do škol kde jim nalili trychtýřem jazyky,no a pak zásobárna v TV a filmu. Podprůměrný herec Martin se tak za podlézání stal několikrát diplomatem A když vidím kolik takových vyzirek je na ambasádách kde se nudí nahlas tak se baví jinak.A ty rady pro praštěnou a drzou herečku bez hlasů jsou zbytečně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.