Poprvé o vztahu se Stropnickým: Věci se tak prostě vyvinuly, říká kolegyně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poprvé o vztahu se Stropnickým: Věci se tak prostě vyvinuly, říká kolegyně

Herce Martina Stropnického (65) čeká už třetí rozvod. Před pár měsíci pustil k vodě svou ženu Veroniku Žilkovou (60), která to absolutně nečekala. Strhla se vlna podezřívání, jestli náhodou Martin Veroniku nevyměnil za mladší model. Nakonec to milence nedalo a rozhodla se promluvit.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
25. 04. 2022 13:27

Žiková c e l o ž i v o t n ě hlídá každé deko, v lednici pro sebe má jen bílé jogurty , sem tam masíčko.Je to blbka, která si svou kostnatost hlídá, od přírody štíhlá až tak není , navíc je mrňavá, tak kolik kg by asi tak měla mít?
Stropnický je v bleděmodrém totéž.Na MVČR ale se vykrmil a byl dost tlustý.
Je to dost zkušený chlap pro funkci ambasadora, ale neměl být jmenován s ohledem na zázemí jeho rodiny.,Ostudu dělá pořád primitivní Žilková, Agáta Hanychová a i tupá, jakémukoli učivu odolná Kordula, byť se snažl Stropnický sebevíc!
Žilková měla být na ambasádě coby manželka, jenže v Izraeli se ona nechytá.Jazyky neumí, vědomostně je blbá.Myslím ji radši on odlifroval ,kdy ona ráda vypadla a sváděla to na matku.Takže manželství zašlo, jak ten jejich chudák labrador .
V Česku je Žilková za drbnu, herečku, pečovatelku, matku, pedagožku u Ščuka na konzervatoři a za charitu pro Ukrajinu
Stropnický je dle mého věčný vztahový Ahasver, něco jako Slováček a pod. Ta blbka Žilková mu v podstatě soužila, jen aby ho měla .

Uživatel_5348500
25. 04. 2022 10:39

On nemá úroveň, to se nedělá a v jeho věku je pěkně hloupý. Myslí si, že mladá s ním bude!! nebude, jen potřebuje jeho prachy, atd. Je to přelétavý pták, jen střídat ženské, ale když má s nějakou děti, je to o to horší, jen ničí rodiny.

Dianthos
22. 05. 2022 14:30

Asi jste nezaznamenala Žilkové zpovědi o jejím životě. Ona s ním nechtěla žít v Izraeli, nechtěla plnit své povinnosti manželky velvyslance. Jak dlouho asi manželství "na dálku" může fungovat? A co je to za manželství, když ti dva spolu netráví čas, nesdílí ložnici? Jenom papír.
Dcera mu dala jasně najevo, že ho už nepotřebuje.
Manželka mu dala jasně najevo, že ho odmítá podporovat a upřednostňuje svou rodinu a kariéru.

To se pak snadno najde jiná, která ocení jeho osobnost, znalosti, moudrost, konexe,... A se kterou on může žít a ne jenom přežívat.

nazca
22. 04. 2022 16:46

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

AHel
21. 04. 2022 02:09

Pan velvyslanec je trapárník a kdyby měl trochu úroveň tak rezignuje. Divím se, že MZV už ho nevyhodilo, dělá ostudu celému rezortu a znevažuje tuto práci, která je pro vyvolené ale jak je vidět, nikoliv profesionály ale chlapy, kteří mají mozek v rozkroku. Nikdy jsem ho neměla ráda, ale tímto se mi naprosto zprotivil, bezohledný sobec, bez kousku studu, velmi lituji jeho nejmladší dceru, myslím, že jí hodně naložil, to správní tátové dcerám nedělají, je to sebestředný ubožák, to je prezentace CZ za všechny prachy. Zároveň kritizuji za laxní postoj MZV....a to jsou placeni z našich daní, dát všem pár facek by si zasloužili...

Dianthos
22. 05. 2022 14:15

Co naložil své dceři??? Chtěl, aby s ním žila v Izraeli. Chtěl, aby studovala prominentní školy. Možná i jenom kvůli ní zůstal žít s její matkou, která mu, s dcerou Agátou, narušovala jeho kariéru, protože ač herečka, roli manželky velvyslance zahrát nedokázala.
Ti dva jsou naprosto rozdílní. Protiklady se přitahují, ale nemohou spolu dlouhodobě žít. Tím spíš, když má jeden z páru ambice, který ten druhý nesdílí a který na to nemá dispozice, aby je sdílel.

Mnau1
20. 04. 2022 08:25

Joo tomu se rika Bozi mlyny, ale nemusi smutnit, takovych jako ona je spousta kdy mlada zenska odtahne chlapa od rodiny, tak ted aspon vi, jake to je. Je k smichu, kdy stary chlap neudrzi Frantu v kalhotach a mysli si, jaky je frajer a neumi si pripustit, ze ta mladsi jde jen po zisku.

picoda
20. 04. 2022 17:02

mbmb
19. 04. 2022 18:04

Martin S. je nešťastník ,neboť si vybira dokola stejně ženy.
A chlapeček nemá úroveň ani styl, nehodí se jako velvyslanec,

defakto
19. 04. 2022 14:46

... jak známe Žilkovou , nezůstane dlouho sama . Ale nejspíš to už nebude ani ministr ani velvyslanec .A že to nečekala ? Myslím že to tušila už hodně dávno !

miroslava13
19. 04. 2022 13:26

holt potřebuje nový model. CHLAP. co na to říci? Žilková také nepřiznala, že už jí kdysi o milence řekl! Ať si dělají co chtěj. už to nepište!!!! nás to nezajímá natolik, abychom museli denně o nich číst.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.