Strach o Žilkovou, gratulace Agátě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strach o Žilkovou, gratulace Agátě?

Agáta s maminkou Veronikou občas vyráží i do společnosti
Agáta s maminkou Veronikou občas vyráží i do společnosti (Mária Rušinová)

Ačkoli se snaží neztrácet nadhled, je vidno, že herečku Veroniku Žilkovou (60) nečekaný krach manželství pořádně drtí. Úsměv sice nasazuje profesionální, její současná váha ale mluví za vše.  

Spousta žen v jejím i mladším věku řeší, jak zatočit s přibývajícími kily. Žilková by však naopak potřebovala spíš přibrat. Ve videu, které natočila ku příležitosti propagace charitativního garážového prodeje s nejstarší dcerou Agátou Hanychovou (36) prozradila, kolik aktuálně váží. Její fanoušci jsou v šoku a začínají se o Žilkovou pořádně bát.

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video se připravuje ...

„Já teď mám 45 kilo,“ uvedla ve vysílání na Instagramu. A je to i vidět. I když má na sobě volnější kalhoty, ubývající kila nejde zamaskovat. Není divu, že si pak někteří sledující začali při pohledu na ty dvě vedle se, okamžitě myslet, že se Agáta zakulatila. „Máma zhubla a dcera má nějaké břiško, ne?“ připsala jedna z fanynek. „Taky bych řekla, že je svišť na cestě,“ přisadila si další. 

Vzhledem k tomu, že má Hanychová dvě děti, desetiletého Kryšpína a s Prachařem pak čtyřletou Miu, a její chirurg Andrej má také dvě děti, se patrně rozrůstat nebudou.

Agáta Hanychová je zase sama: Co stojí za šestým rozchodem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.