Agáta nenachází klid: Prachař mluví o dalších milionech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Agáta nenachází klid: NŮŽ NA KRKU OD PRACHAŘE

Agáta Hanychová a Jakub Prachař
Agáta Hanychová a Jakub Prachař (David Kundrát, Martin Hykl, archiv)

Tak tahle láska vyšla Agátu Hanychovou (36) pěkně draho. Manželství s Jakubem Prachařem (38) jí stálo čtyři a půl milionu korun, které bývalému manželovi již i zaplatila. To ale není všechno! Prachař má další podmínky v řádech milionů.  

Aby Hanychová Prachaře vůbec mohla vyplatit ze společného rodinného domu v Suchdole, musela požádat o pomoc mámu. „Prodala jsem náš rodinný klenot. Měli jsme šedesát let chalupu, ale z finančních důvodů jsem musela přistoupit k prodeji. Moje dcera se rozvádí a potřebuje peníze. Rozloučila jsem se s velikou životní etapou a místem, kde jsem většinou trávila dovolenou,“ řekla už dříve k věci Veronika Žilková (60).

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video se připravuje ...

Ani teď ale Agáta nenachází klid. Jednou z drsných podmínek, která stojí v úmluvě je, že Hanychová má přísný zákaz nemovitost prodat do dovršení 18let dcery Mii. V opačném případě je nucená na její účet vložit další dva miliony korun. Pokud nebude chtít Agáta dál tratit, nesmí s vlastnictvím domu manipulovat dalších 14 let. 

Tahanice o majetek v rodině patrně uhodí letos ještě jednou. Nejspíš neminou ani Veroniku Žilkovou (60), kterou požádal Martin Stropnický (65) o rozvod teprve před pár týdny. Vzhledem k existenci předmanželské smlouvy však možná budou mít jednodušší a jasnější průběh. 

Agáta Hanychová je zase sama: Co stojí za šestým rozchodem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.