Dramatická noc u Prachařů: Sen se změnil v horor | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dramatická noc u Prachařů: Sen se změnil v horor

Jakub Prachař, Dana Batulková a Mariana Prachařová
Jakub Prachař, Dana Batulková a Mariana Prachařová  (Instagram)

Bali je ráj. Ovšem dostat se do něj může být komplikované hlavně při přestupech. Své o tom ví Mariana Prachařová (29), která i s mámou, Danou Batulkovou (65), zažila drama, na které nezapomene...

Zdlouhavá cesta se herečkám neplánovaně protáhla, v Turecku nestihly totiž let a to, co následovalo potom, by snad nechtěl zažít nikdo z nás. O to horší situace to byla v tom, že personál aerolinek nejednal vůbec ukázkově. 

„Kdyby vás to zajímalo, náš let na Bali jsme nestihly. Nikdo nám nepřeložil informace. Nebo že by na nás třeba letadlo počkalo, když bylo od stejné cestovky, nic takového. Teď nás tady táhnou přes celé letiště v Istanbulu, abychom si asi přebukovaly let,“ neváhala Prachařová sdílet rozhořčení na sociálních sítích. 

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu...

Video se připravuje ...

Vyřizování, aby se vůbec dostaly na palubu dalšího letadla, zabralo neuvěřitelných šest hodin. „Kvůli zpožděnému letu a neschopnosti letecké společnosti jsme s mámou přistály v Istanbulu o půlnoci a vše vyřizovaly až do osmi do rána. Nakonec nás převezli do hotelu a přebukovali let přes Doha a na Bali budeme o den později, než bylo plánované,“ cituje ji dále Expres.cz.

„Je fakt neskutečně vysilující takhle ráno, kdy jste už extrémně unavení a od odpoledne vám mění čas letu, až se nakonec zpozdí tak, že ten navazující nestihnete, řešit tohle celé a snažit se domáhat kompenzace. Já běžela zpocená k tomu odletu jako v Sám doma a stejně už nebyla šance. Gate closed. A to letiště tady v Istanbulu je tak sakra obrovské, že než někam dojdete, je to nejméně na půl hodiny,“ postěžovala si také. 

I přes náročnou cestu ale nakonec do cílové destinace dorazily v pořádku. Nezbývá než doufat, že je komplikace nepotkají i na zpátečním letu. 

Prachařová ve strachu o mámu Batulkovou: Konečně ji mám pod kontrolou!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.