Batulková zazdila Agátu: Slova o nenávisti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Batulková zazdila Agátu: Slova o nenávisti!

Dana Batulková v emotivní rozhovoru se synem Jakubem.
Dana Batulková v emotivní rozhovoru se synem Jakubem. (Koláž Ahaonline.cz)

Oba potomci Dany Batulkové (64) a Davida Prachaře (63) jsou známými osobnostmi, každý z nich ale oslovuje jiné publikum. Zatímco Jakub Prachař (38) jde ve šlépějích svých rodičů jakožto herec, je úspěšným moderátorem a v neposlední řadě i bavičem, mladší Mariana (27) se našla na sociálních sítích a je oblíbenou influencerkou.

Pokusili se o studia na DAMU, ani jednomu z nich se to však nepovedlo. Sedmadvacetiletá Mariana neuspěla u zkoušek, Jakub studium po dvou letech vzdal. „Kuba skončil v polovině druhého ročníku na DAMU, on tu školu nedodělal, ale skončil s maturitou. V té době už pracoval a zjistil, že to není pro něj. Jeho profesorem byl Ondra Pavelka a on ho tak miloval, že se vrátil do školy, když měli absolventská představení a všechny je odehrál,“ svěřila se herečka deníku Blesk.

Mariana se zase může pochlubit 160 tisíci sledujících na Instagramu. Publikum baví svými recepty, módou, filmovými a seriálovými tipy i zážitky ze zahraničí. Se školou však pozadu není.  „Má bakalářku z humanitních věd na Karlově univerzitě, na což jsem patřičně hrdá, ale stále nemá dokončené magisterské zkoušky, protože to kvůli odjezdu do Ameriky přerušila. Ale slíbila, že to dodělá,“ vysvětlila Batulková. Svůj slib, zdá se, plní. Nedávno se na svém instagramovém profilu zmínila o návratu na školu.

Krásná Sara Sandeva promluvila o dovolené s Prachařem!

Video se připravuje ...

Radost herečce známé ze sitcomu Comeback nebo seriálu Slunečná dělají i její vnoučata, s nimiž ráda tráví svůj volný čas. „Máme od Kuby čtyřletou Miušku a ještě vyženil syna Kryšpína, který je s námi od jednoho roku. Má mě rád, jezdíme spolu na ryby a jsem i pro něj babička, když mě potřebuje,“ vyhnula se kulantně zmínce o Jakubově bývalé manželce, modelce a influencerce Agátě Hanychové (37).

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu...

Video se připravuje ...

Že Kryšpína bere jako plnohodnotného člena rodiny, dokazuje i její »oběť« v podobě různých aktivit, které s ním absolvuje. „Jsem tak obětavá babička, že jsem s ním byla na premiéře Batmana, což nenávidím, ale co bych vnukovi neudělala pro radost, že jo,“ směje se Dana Batulková.



Přečtěte si
jity
1. 6. 2022 • 10:48

Proč by se dcera hodně nepovedla, vám se všechno povedlo. Holka je normální a hlavně aby byla zdravá. Každý neni Ámos Komenský a nebo tak bezchybný a chytrý jako vy.

jity
1. 6. 2022 • 10:47

Batulková navíc umí stárnout grácií. Dcera holt má problémy, ale s podporou rodiny se jistě zpamatuje. Zkrátka každý máme nějaké starosti. Batulková do nikoho nekope a možná by důvod měla.

-bello-
1. 6. 2022 • 00:07

Batulková je vynikající divadelní herečka / hej vy dole, neseďte přilepený k TV sériím, choďte do divadel a uvidíte! /
Dcera se vrátila do školy . Bc. z humanitních věd má, na Mgr. pokračuje, tak ji nenapadejte!
Že se Batulková starala Agátě i o Kryšpína je moc hezké.
Rozhodně je Batulková tisíckrát slušnější, než ty její " příbuzní " ze Suchdola, který jsou na tom tak zle, že 1 velký barák pronajímají, stará Žíla hamižně žije jen v malém domečku a Agáta chudinka malá byla soudem poučena , že okrást Prachaře nesmí a mateřství ať do toho neplete .Momentálně tuto rodinu odstavil i Stropnický, který si rve vlasy, že do toho vůbec šel

mord
31. 5. 2022 • 23:35

Dcera se hodne nepovedla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.