Batulková si už neví rady: Bojí se o sebe i o děti… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Batulková si už neví rady: Bojí se o sebe i o děti…

Dana Batulková
Dana Batulková (Prima TV)

Oblíbená herečka Dana Batulková (63) přiznala, že má dvě velké závislosti. Tou první je závislost na čokoládě a tou druhou jsou cigarety. Bohužel pro ni k nikotinu tíhnou i její děti, což se jí pochopitelně nelíbí.

Jedna z hvězd seriálu Slunečná, herečka Dana Batulková (63), se nedávno objevila na otevření nového protialkoholového centra. Při té příležitost pro web Super.cz promluvila i o svých závislostech. „Nebojuju s tím, závislost na čokoládě a sladkém si ponechávám. Nejradši mám višně v čokoládě,“ prozradila herečka ke své první neřesti.

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu...

Video se připravuje ...

Pak ale přišla řeč na kouření. „Je to takové hájení, že když si tu cigaretu dám, tak mám pocit, že na mě nikdo nemůže a že je to ten můj čas. Bohužel je to čas strávený s nikotinem a spoustou škodlivin,“ zamyslela se nahlas Dana. K cigaretám to bohužel táhne i její děti Jakuba Prachaře (38) a Marianu Prachařovou (27). Oba dva se prý snažili přestat, ale nakonec se ke kouření vrátili.

Alkohol, demence! Podle Felixe jde Dádě o život! A Batulková o nemoci dcery

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 11. 2021 • 01:19

aveneta
hele, umíte myslet na něco jiného, než věčně na prachy?
Batulková maká , herečka je to výborná, její Jakub se taky nefláká, jak hergot uvažujete !?

-bello-
17. 11. 2021 • 01:17

No fakt je, že je to jen kuřáků čas a nikdo né, že na ně nikdo nemůže! On třeba nikdo nechce smrdět jako oni , blééé a tak se k nim nehrnou .

aveneta
16. 11. 2021 • 13:32

Tak Batulková jak vidno se rozhodně nemusí bát o dětičky finančně když mají ty dětičky na krabičku cigaret což je asi 130kč denně a zajisté nejedí jen vařenou mrkev či rýži nebo brambory

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.