Herec Jiří Ployhar ml.: Heroin mě málem stál život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Jiří Ployhar ml.: Heroin mě málem stál život!

Jiří Ployhar v 7 pádech Honzy Dědka
Jiří Ployhar v 7 pádech Honzy Dědka (FTV Prima)

Dospívání neměl Jiří Ployhar ml. (45) úplně jednoduché. Divoká 90. léta zažil na vlastní kůži a málem ho obdiv k legendárnímu Jimu Morrisnovi (†27) stál život. Herec po zpěvákově vzoru okusil heroin.

Jiří pochází z herecké rodiny, takže bylo jasné, kam povedou jeho kroky – na konzervatoř a tam začal herec pořádně vlčit. Jeho vrstevníci začínali experimentovat s marihuanou, ale Ployhar zamířil mnohem výše. Lákal ho heroin...

Nekorektní snímek Vyšehrad: Fylm vtrhne do kin už v dubnu

Video se připravuje ...

Ležel ve vaně

„Byla 90. léta a já jsem viděl film Doors s Jimem Morrisonem a tam je scéna, kde je předávkovanej heroinem ve vaně v Paříži, měl jsem za to, že to je romantický,“ přiznal herec upřímně v show 7 pádů Honzy Dědka. „Říkal jsem si, že musí být bezvadný mít ten herák v sobě, tak jsem ho malinko v telecích letech napodoboval, málem mě to stálo život,“ dodal seriálový Ivan z Vyprávěj, že mohl skončit stejně obdivovaný zpěvák kapely Doors.

Měl to opačně

Samotnému herci pak došlo, že se možná měl raději učit na kytaru než experimentovat s jednou z nejtvrdších drog. „Jak někdo začíná trávou a končí na heroinu, já jsem to měl opačně. Něco jsem si okusil, není to tak romatický, jak jsem to viděl ve filmu. Jenom mi bouchalo srdíčko a byla to blbost hrát si na Jima Morrisna“ řekl Jiří, který byl kvůli drogám podmínečně vyloučenej. Hercovu zpověď o drogové minulosti a nejen to můžete sledovat dnes ve 21.35 na Primě.

Celebrity, které neunesly svou slávu

Video se připravuje ...

Prokleté číslo 27

Morrison patří do nechvalně známého Klubu navždy 27 (Forever 27 Club), kam patří mnoho známých osobností, jejichž život vyhasl ve 27 letech. Velmi často doplatili na bujarý život spojený s drogovými a alkoholovými dýchánky. Patří sem např. zpěvačky Janis Joplin a Amy Winehouseová,, zpěvák Kurt Cobain nebo zpěvák Jimi Hendrix.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.