Milionový mejdan televize Prima: Rázlová pařila s Batulkovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Milionový mejdan televize Prima: Rázlová pařila s Batulkovou

Drbny ze Slunečné Regina Řandová, Regina Rázlová a Dana Batulková (zleva).
Drbny ze Slunečné Regina Řandová, Regina Rázlová a Dana Batulková (zleva). (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, herminapress.cz)

Pod Žižkovskou věží to vypadalo jako při natáčení nějakého filmu. Televize Prima pozvala na luxusní mejdan za dva miliony korun tváře svých seriálů i podzimních novinek. Nechyběli Tereza Kostková (45), Jakub Prachař (37) a jeho maminka Dana Batulková (63), Regina Rázlová (74), Jan Dolanský (43), Jan Šťastný (55) s manželkou Bárou (35) a spousta dalších.

Regina Rázlová a Dana Batulková
Maminka o 11 let starší

Je novou postavou seriálu Slunečná. Regina Rázlová hraje maminku paní starostové Vackové, kterou představuje Dana Batulková. Herečce vůbec nevadí, že je dělí jen 11 let. „Je to moc fajn parta, ráda jsem do ní vstoupila,“ přiznala Regina, která celý večer strávila s kolegyněmi z oblíbeného seriálu.

Amélie Pokorná, dcera Lucie Zedníčkové
Vášnivá líbačka s přítelem

Po Sestřičkách získala roli v Hvězdách nad hlavou. Dcera herečky Lucie Zedníčkové (52) a producenta Víta Pokorného (55) Amélie Pokorná (16) studuje konzervatoř a bude herečkou, i když z toho rodiče nejsou nadšení. Na párty byla se svým přítelem středem pozornosti a nikoho nenechala na pochybách, že kromě hraní má taky ráda život. Stále se líbali a objímali.

Láďa Hruška
Vychytávky na parketu

Moderátor pořadu Vychytávky Ládi Hrušky (43) byl k nezastavení. Jakmile začala hrát skupina Chinaski, vtrhl před pódium a společně s moderátorkou Úplně debilních zpráv na Prima Cool Soniou Edde (29) předváděli kreace hodné soutěže StarDance. Láďa vystřídal několik tanečních partnerek včetně herečky Denisy Nesvačilové (30).

Sabina Laurinová o seriálech a dětech

Video se připravuje ...

Tereza Kostková
Nakopla ji kráva

Stejně jako v Temném Kraji i v novém projektu Hvězdy nad hlavou hraje Tereza Kostková veterinářku na vsi. „Představte si, že když jsme točili úplně poslední scénu a padla poslední klapka, nakopla mě kráva do zadku. Asi na rozloučenou. Nečekala jsem to a proletěla kus vzduchem,“ postěžovala si herečka. Naštěstí se jí nic nestalo.

Jan Štastný s manželkou Bárou
Zlanařila je Prima

Bára Petrová se dlouho věnovala rodičovským povinnostem. Naštěstí jí manžel Jan Šťastný hodně pomáhá. „Doma se o všem radíme. Mluvili jsme s mužem i o mé roli v seriálu 1. MISE,“ svěřila se maminka už téměř jedenáctiletého Ondřeje. Zatímco ona se po prázdninách bude objevovat v seriálu z prostředí vojenské nemocice jako lékařka, Jan hraje v seriálu Slunečná Jaromíra Kohouta.

Leoš Noha čeká dva roky na nové srdce! A slzy Dády pro rodinu Štaidlových

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.