Tradiční letní párty muzikálových hvězd: Dětí jako smetí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tradiční letní párty muzikálových hvězd: Dětí jako smetí

Bohuš Matuš a jeho holky – dcera Natálka a žena Lucie.
Bohuš Matuš a jeho holky – dcera Natálka a žena Lucie. (Foto Aha! – Martin Hykl, Herminapress.cz)

Oslava 20. výročí vyhlášené creperie U Slepiček se »zvrhla« v dětskou párty. Tam, kde kdysi jejich rodiče řádili až do ranních hodin, zněl dětský smích a vyměňovaly se rodičovské rady i zkušenosti hvězd Divadla Broadway.

Bratři, jak se patří, jsou synové rockera Josefa Vojtka (56) a bývalé tanečnice Jovanky Vojtkové (43). Osmiletý Adam dával po celou dobu pozor na mladšího brášku Bertíka (5). „Léto trávíme pracovně. Pepa je na šnůře s Kabáty. Proto letní dovolenou nestihneme, podnikáme s našimi dětmi výlety po Česku,“ prozradila Aha! maminka Jovanka.

Pepa Vojtek: Proč by Karla Svobodu poslal za oceán?

Video se připravuje ...

Zpěvák Bohuš Matuš (47) se stal tatínkem teprve před osmi měsíci. Rozkošnou dcerkou Natálkou a její mladou maminkou Lucií (18) se pochlubil i na párty. „Natálka je velmi šikovné miminko,“ tvrdí pyšný táta. To muzikálový producent Oldřich Lichtenberg (58) už je několikanásobný dědeček. „Hlídali jsme našeho vnuka Benjamina, protože dcera Lucka byla s dalšími vnoučaty v Legolandu,“ svěřil Aha! děda Olda a pochvaloval si, že se párty vyvedla na výbornou.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.