To nemyslí Bohuš Matuš vážně! Co na to Lucie? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

To nemyslí Bohuš Matuš vážně! Co na to Lucie?

Matuš promluvil o druhém miminku!
Matuš promluvil o druhém miminku! (Instagram, CNC)

Manželce muzikálového zpěváka se sotva vstřebaly stehy po náročné operaci břišní kýly a Bohuš Matuš (48) už mluví o dalším miminku. To je ale fofr!

Ačkoliv má Lucie nařízený klidový režim, podle jejího muže je vše už na dobré cestě. „Teď je vše v pořádku. Rizika byla. Ale už mluvíme o druhém dítěti. Chtěl bych kluka, který dostane jméno Bohoušek. Takže věřím, že se vše povede, jak bychom moc chtěli," řekl pro ŽivotvČesku.cz Bohuš Matuš.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...

Lucie pro něj prý představuje mnohem víc, než si byl vůbec schopný představit. Netají se tím, že ji obdivuje pro překvapivou mentální vyzrálost. „Lucinka je opravdu inteligentní a chytrá přesto, že není věkem úplně nejstarší. Je jí osmnáct let a přitom je zklidněná, vyrovnaná a také hodně sečtělá – přečetla stovky knížek. Připadá mi, jako by mentálně byla třeba pětatřicetiletá. Má také starší kamarádky, neobklopuje se svými vrstevnicemi. A to nejdůležitější je, že cítím, jak mě miluje," rozněžnil se populární zpěvák na adresu své vyvolené.

Absolonová: Po rozchodu šokující zprávy! A Kubišové podezření na infarkt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.