Janžurová dala košem Slunečné! Proč zavrhla seriálový hit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Janžurová dala košem Slunečné! Proč zavrhla seriálový hit?

Iva Janžurová s dcerou Sabinou.
Iva Janžurová s dcerou Sabinou. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Oblíbený a velmi sledovaný seriál televize Prima Slunečná mohl do svých hereckých řad získat velkou hvězdu. Podle informací magazínu Aha! TV totiž producenti lákali na roli Ivu Janžurovou (80). Ta se ale zalekla velkého vytížení a nakonec ji odmítla.

Sama Janžurová o tom promluvila, i když nespecifikovala, o jaký seriál mělo jít. „Loni jsem odřekla seriál, nebudu jmenovat který, protože nejdřív přišli s tím, že se bude točit tři dny v měsíci, potom že šestnáct dnů, že se to tvůrcům zalíbilo, že to budu hrát,“ zavzpomínala filmová a divadelní legenda. Nakonec ale nabídku odmítla. „Tak jsem řekla, že ne. Nezvládala bych to s tím svým divadelním zapřažením. Člověk musí uvážit, co ještě může a stihne,“ dodala v rozhovoru pro iDnes.

Strach Ivy Janžurové kvůli opožděné oslavě osmdesátin: Tajný dárek prozradila dcera Remundová!

Video se připravuje ...

Letošní léto má Iva Janžurová pracovní. V Praze hraje na letní scéně pod žižkovskou věží v novém představení Pusťte mě ven. „Pak budu v Olomouci točit film s Mirkem Krobotem, také budu točit s dětmi ze zlínské školy. Teď dokončuji jednu pohádku. Co se týká odpočinku, to bude akorát chalupa,“ dodala herečka.

Hraje sudičku

Po oslavě 80. narozenin začala Iva točit s režisérem Karlem Janákem (50) vánoční pohádku Jak si nevzít princeznu, kde hraje s Naďou Urbánkovou (70) a Danielou Kolářovou (74) sudičku.

Iva Janžurová slaví krásných a úctyhodných 80 let.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
prvosienka
5. 12. 2021 • 11:43

nika 70....ja ju milujem...

nika70
8. 7. 2021 • 14:19

To udělala paní Janžurová jenom dobře. Já ji nemůžu ani vidět, ani ten její skřehotavý afektovaný hlas ani slyšet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.