To divák neuvidí? Sandeva dělala dusno na place | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

To divák neuvidí? Sandeva dělala dusno na place

Sandeva se nezdá...
Sandeva se nezdá... (Foto FTV Prima)

Krimiseriál Dvojka na zabití dnes končí. Hlavním představitelům přinesla lásku. Sara Sandeva (24) a Jakub Prachař (38) jsou pár i v životě. I když tak úplně sehraná dvojka nejsou. Občas na place létaly hromy a blesky.

Zatímco Jakub Prachař se coby Martin Rykl schovává pod slunečník, aby na něj slunce nepražilo, kolegyně Sara miluje teplo. Její makedonské kořeny se nezapřou, a tak byl boj nejen na slunci, ale i v karavanu, kde Jakub neustále zapínal klimatizaci a Sara se chtěla pořádně ohřát.

Překvapení pro Prachaře! V pořadu Inkongito hádal svou partnerku Sandevu

Video se připravuje ...

Soukromá produkce

Chvíli trvá, než se připraví kamera, nastaví světla a toho většinou herci využívají k odpočinku. Jakub Prachař ale našel na place kytaru a všem připravil neplánovaný koncert.

Pot ze spreje

Může se zdát, že pobíhání za jedoucím vlakem by mohlo stačit k tomu, aby herečka Sara Sandeva měla dost vlastního orosení. Na kameru je ale třeba přitlačit, takže umělý pot vyrábí maskéři speciálním sprejem. Krůpěje potu jsou tak na světě a zběsilý běh se jen zahraje.

Mrtvoly trpí

Mrtvé většinou hrají komparzisté, není to žádná velká paráda. Musí nehnutě ležet několik desítek minut a dýchání je přísně zakázáno. Někdy se najdou i dobráci, kteří se i při ostré klapce snaží mrtvolku rozesmát.

Nasazují krky za ně

Bez kaskadérů se neobejde žádné natáčení. Jan Dolanský (43) se nechal coby vrah zaskočit při útěku před policií. Pod koly policejního vozu skončil kaskadér. Prachař zase využil záskoku při zběsilé jízdě autem. Řidič musel zvládnout několik smyků, tak se za volant posadil kaskadér.

Zásoby oblečení

Zatímco Jakub Prachař odolá dešti i mrazu, Sara to jistí pořádně zateplenou bundou a pláštěnkou. Kostymérky jsou vybaveny hned několika desítkami kusů tlustých péřových bund, zdraví herců především.

Umí to nejlíp

Režisér Libor Kodad (57) má o scéně jasnou představu, a tak když je třeba pokecat oblečení vyhlášeného žrouta v podání Noberta Lichého (56) od jídla, ujme se toho raději sám. Rekvizitáři to na něm s radostí nechali.

Účes musí držet

Když se zkouší scéna před ostrou klapkou, je třeba chránit účes. Sara má proto na vlasech prapodivnou ozdobu. Při zkoušce scény může klidně i házet hlavou, vlasy se ani nehnou. I po hodině je jak od kadeřnice.

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.