Hvězda seriálu Osada Ivana Chýlková: Teď je ze mě správný lufťák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězda seriálu Osada Ivana Chýlková: Teď je ze mě správný lufťák!

Tisková konference filmu Zbožňovaný - Ivana Chýlková
Tisková konference filmu Zbožňovaný - Ivana Chýlková (CNC_Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Na televizních obrazovkách exceluje Ivana Chýlková (57) v novém seriálu Osada, jenž humorným stylem pojednává o osudech tzv. víkendových lufťáků. Ve čtvrtek si ale z chalupy odskočila na premiéru filmu Zbožňovaný a zazářila jako hollywoodská hvězda.

Ivana hraje jednu z hlavních rolí ve filmu scenáristy a režiséra Petra Kolečka (37), a na slavnostní večer se tak náležitě připravila. V dlouhých černých šatech a s dokonalým make-upem byla nepřehlédnutelná. Předvedla tak, že je ženou mnoha tváří.

Holka z paneláku

V seriálu se každý páteční večer mění ve spisovatelku červené knihovny Lucku, jež vyráží na víkend na chaloupku a sdílí někdy až neuvěřitelné osudy s ostatními obyvateli osady. Přitom sama předvíkendové šílenství v dětství nezažila. „Jako rodina jsme neměli auto, ani chalupu. Byla jsem panelákové dítě, takže až teď prostřednictvím seriálu zažívám, co někteří lidé dříve. Když luftáci vyráželi na víkendy,“ přiznala Aha! Ivana na premiéře filmu s tím, že ač je scenáristou seriálu právě Kolečko, tak se s ním na place nesetkala. „Na filmu Zbožňovaný jsem se s Petrem setkala poprvé, protože během natáčení Osady se jako scenárista na place nevyskytoval,“ prozradila Chýlková, která chalupaření propadla během pandemie koronaviru. Také vyráží na chatu, jako lufťák...

Milenka Barťáka

U obou rolí, jak filmové tak seriálové, rozhodl o přijetí nabídky právě scénář. „Petrův smysl pro humor mě baví, není to prvoplánové a po přečtení scénáře jsem se dlouho smála,“ přiznala herečka, že další důležitou věcí pro ni je, kdo další bude na filmu spolupracovat. I v tom měla rozhodování lehké. Seriál Osada je obsazen skvělými herci a ve filmu Zbožnovaný hraje milenku Jiřího Bartošky (74)...

Zbožňovaný míří do kin: Co říká Jiří Bartoška o nové roli?

Video se připravuje ...

Prachař zbožňuje

Sandevu Slavnostní after párty si nenechal ujít ani Jakub Prachař (38) s krásnou Sarou Sandevou (24). Celý večer se od sebe herecká dvojice nemohla odtrhnout a zamilovanými pohledy to po pár měsících vztahu jen jiskřilo. Láskyplná gesta létala také u Jana Dolanského (43) a Lenky Vlasákové (49). Nenechali nikoho na pochybách, že i po 19 letech vztahu stále plují na obláčku zamilovanosti.

Bude druhá řada?

Seriál Osada si diváci oblíbili a zatím každý pátek stanul na vrcholu sledovanosti. Nabízí se tak otázka na další pokračování. „Jsem vděčný za divácký ohlas, a pokud to takhle půjde dál, rád začnu připravovat další díly,“ prozradil Aha! Kolečko, jehož na premiéru filmu doprovodila partnerka Aneta Vignerová (33), s níž má syna Jiříka (1,5).

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.