Bareš, Chýlková, Myšička a spol.: Super chaty hvězd Osady | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bareš, Chýlková, Myšička a spol.: Super chaty hvězd Osady

Osada, seriál České televize.
Osada, seriál České televize. (ČT)

Každý pátek vyrážejí do fiktivní chatové osady Záhoří. Kam ale Ivana Chýlková (58) a další hvězdy nového komediálního seriálu ČT Osada jezdí na sobotu a neděli? Kdo z nich má chatu, chalupu nebo domek? Podívejte se, jak vypadají skutečná víkendová sídla vašich oblíbených televizních osadníků!

Pavel Nový (71) – Zdeněk Stýblo
Domek na Příbramsku

Herec má domek a chatu v jednom v Dolních Hbitech na Příbramsku, které jsou jen šest kilometrů od slavné vesnice Višňová, kde se natáčeli Chalupáři.

Tomáš Hanák (64) – Tony Keyhoss
Hospoda u Berouna

Jeho chatou je nádražní hospoda v Nižboru na Berounsku, kterou už několik let vlastní. Podnik otevřený po pětiletých přípravách v roce 2013 si rychle získal velkou přízeň místních, současně se stal i vyhledávaným cílem turistů.

Martin Myšička (51) – David Srovnal
Domek a chata za Prahou

Hlavní postava Osady bydlí s rodinou v rekonstruovaném domku v Roztokách. Na malou chatu v Blevicích u Kladna to má dvacet minut autem.

Ivana Chýlková (58) – Lucie Rybáková
Chalupa v Rápošově

Spolu s manželem Janem Krausem (68) mají víkendové sídlo nedaleko Kutné Hory, kde většinou tráví celé léto. Ze starého domku, který nechali zrekonstruovat, se vyklubala romantická chaloupka.

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...

Josef Polášek (56) – Šimon Kraus
Domek v Praze

Otec tří dětí chatu ani chalupu nemá, zato je majitelem krásného nového domku v klidné lokalitě pražských Střešovic, který obklopuje příroda.

Pavla Beretová (37) – Ivana Srovnalová
Domek na Litoměřicku

Členka činohry Národního divadla bydlí v Břežanech nad Ohří na Litoměřicku, kde má s rodinou moderní přízemní vilku. Ta je pro ně de facto i chatou.

Rozdíl mezi chatou a chalupou

Chata byla pro účely rekreace vystavěna, kdežto chalupa dříve sloužila jako objekt k trvalému obývání – jednalo se často i o původní hospodářská stavení jako například hamry či mlýny.

Igor Bareš (55) – Petr Južan
Domek v Ruzyni

S manželkou Antonií Talackovou (43) chalupu ani chatu nemají, zato vlastní krásný rodinný domek v pražské Ruzyni. Jde o zrekonstruovanou prvorepublikovou vilku.

Ewa Leinweberová (48) – Radka Južanová
Chata u Prahy

Populární herečka, která teď hraje v novém filmu Kurz manželské touhy, jezdí s rodinou na chatu v Jílovém. Její chloubou je velká zahrádka se skleníkem.

Igor Bareš na pohřbu Šafránkové (†68): Fascinovala mě její souhra s Abrhámem

Video se připravuje ...

Osada Záhoří

Děj seriálu se odehrává ve fiktivní chatové osadě Záhoří, kam jezdili už dědové, rodiče a budou do ní jezdit asi i děti hlavních hrdinů. Platí tam neměnná pravidla a tradice, přestože se svět mezitím změnil a každý z chatařů žije ve své sociální bublině. Titulní píseň k seriálu s názvem Má chata, můj hrad složil a nazpíval Ondřej Ládek (42) alias Xindl X.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.