Rodinný klan Prachařů: Bolest z rozchodu zahladil čas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rodinný klan Prachařů: Bolest z rozchodu zahladil čas

Dcera Davida Prachaře
Dcera Davida Prachaře (instagram.com)

Své slavné rodiče tyhle děti rozhodně nezapřou. Potomci hereckého klanu Davida Prachaře (64), Lindy Rybové (47) a Dany Batulkové (64) se sešli na maturitním plese Rozárky Prachařové (19).

Fotkami se sourozenci se pochlubila na sociálních sítích influencerka Mariana Prachařová (28). „Ségra měla maturiťák a já jsem tak pyšná. Zároveň nechápu, jak ten čas letí, a připadám si už fakt ‚stará‘ a jako ty »divný« lidi, co vždycky říkali: »Ty jsi tak vyrostla, to neni možný. Já si tě pamatuju TAKHLE malinkou «... Jo, no, tak už jsem stejná a už to chápu,“ okomentovala společné foto Mariana, jejíž matka je Dana Batulková.

Bývalá tchyně Hanychové Batulková: Chci jen vidět vnoučata…

Video se připravuje ...

Rozárka a o rok mladší Josefína jsou věrnou kopií maminky Lindy Rybové, z táty Davida Prachaře toho zdánlivě moc nemají. Vztek z doby, kdy David opustil Danu Batulkovou kvůli mladší Lindě, už dávno ze všech vyprchal a Mariana na své sourozence nedá dopustit. Dokonce společně podnikají výlety do zahraničí, a kdykoliv je čas, rádi se sejdou. Na maturiťáku nechyběl ani Davidův a Lindin syn František (15).

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.