Batulková s dcerou Marianou na dovolené na Bali: Prožily noční můru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Batulková s dcerou Marianou na dovolené na Bali: Prožily noční můru!

Dana s dcerou Marianou
Dana s dcerou Marianou (instagram)

Už když se Mariana Prachařová (29) se svou maminkou Danou Batulkovou (65) balily a vyrážely ze svých domovů na letiště, věděly, že jejich let přes Istanbul na vysněné Bali má zpoždění. To ovšem ještě netušily, že je teprve čeká peklo...

Z Prahy nakonec odletěly s více než dvouhodinovým zpožděním do Istanbulu a svůj let na Bali z této turecké destinace pochopitelně nestihly. „Dneska mělo bejt už ahoj Bali, ale kvůli zpožděnýmu letu a neschopnosti letecký společnosti jsme přistáli v Istanbulu o půlnoci a vše vyřizovali až do osmi do rána. Nakonec nás převezli do hotelu a přebookovali let přes Doha a na Bali budeme o den později, než bylo plánovaný,“ vysvětlila Prachařová.

Dana Batulková: Nejkrásnější kabelky dostávám od syna Jakuba

Video se připravuje ...

Navíc v istanbulském hotelu pro ně neměli pokoje. „Ani jeden a to nás tam odjelo nejmíň třicet. Takže jsme zas hodiny čekali, nikdo s náma nekomunikoval a nakonec nás odvezli na jinej hotel, kde se teda milostivě můžeme aspoň pár hodin natáhnout a nabrat síly. A to nemluvim o tom, kolik tu s náma bylo lidí s malejma dětma. To je potom peklo,“ postěžovala si Prachařová. „Turkish Airlines už nikdy! Hroznej přístup,“uzavřela Mariana svůj příběh z nepovedené cesty na dovolenou. Na Bali dorazily dámy během soboty.

Přiznání Dany Batulkové: Nerada se na sebe dívám! Comeback jsem viděla po 10 letech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
1. 8. 2023 • 16:18

Kdyby se dcera Batulkové na fotkách stále nesnažila o kačeří zobák po Agátě, bylo by na ni lepší podívání. To si neuvědomí, jak s tou našpulenou hubou je škaredá? To se ani nemůže divit, že v jejím věku žádný chlap o ni nestojí! A i kdyby se nějaký mohl najít, vyšpulí na něj „agátu” a chlap bude zdrhat co nejdál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.