Drbny z primáckého seriálu Slunečná v akci: Mejdan jak víno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drbny z primáckého seriálu Slunečná v akci: Mejdan jak víno

Tenhle mejdan končil o půlnoci
Tenhle mejdan končil o půlnoci (ara)

Seriál Slunečná jim už před třemi lety vstoupil do života. Z hereček, které se na place dva roky potkávaly, jsou nerozlučné kamarádky. „Když jsme točily, svolávaly jsme se přes mobil,“ vzpomíná jedna ze seriálových drben, Eva Decastelo (44).

A v kontaktu zůstaly i po skončení seriálu. „Píšeme si a minimálně jednou za tři měsíce jdeme společně na oběd nebo večeři,“ říká herečka a moderátorka. Sdílená bolest Organizace ale na ni klade velké nároky. Je totiž nadlidský úkol dostat několik žen a hereček k tomu na jeden den na jedno místo.

Slunečná je ve finále: Burešová a Lambora si konečně řekli ANO!

Video se připravuje ...

A není to žádné plytké ženské tlachání. Například Evu opustil manžel, scenárista René Decastelo (46), a Pavlu Tomicovou (60) zase její muž Ondřej Malý (56), který si navíc pořídil s jejich kolegyní z hradeckého divadla Kristýnou Kociánovou (37) syna. A jak známo, sdělená bolest, poloviční bolest. 

Tentokrát se předvánočně sešly Eva Decastelo, Pavla Tomicová, Martina Preissová (47), Dana Batulková (64) a Regina Řandová (55). Další členka unikátního klubu, Tereza Brodská (54), točila, Jana Stryková (43) hrála a doyenka Regina Rázlová (75), jejíž život by taky vydal na román, není momentálně v Praze. »Holky« se při adventu trochu rozpovídaly. „Končily jsme kolem půlnoci. A pak jsme se navzájem rozvezly domů,“ prozradila Eva.

Exkluzivně! Ukázka videoklipu Slunečná na Blesk.cz

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.