Pravda o rozvodu Prachaře: David je v tom nevinně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pravda o rozvodu Prachaře: David je v tom nevinně!

Kdo opustil koho?
Kdo opustil koho? (archiv)

Lze tomu jen těžko uvěřit, ale právě včera Dana Batulková oslavila své 65. narozeniny. Hojně obsazovaná seriálová herečka má za sebou i několik životních karambolů, které jsou však zpětně vyhodnocovány jinak, než jak to bylo ve skutečnosti. Jako třeba rozpad manželství s hercem Davidem Prachařem (64)…

Platili za sympatický, stabilní herecký pár, počali spolu dvě děti, herce a moderátora Jakuba Prachaře (39) a influencerku Marianu Prachařovou (28), jenomže osud jim šťastné manželství nenalinkoval. Vztah se definitivně rozpadl v roce 2003, přičemž důvodem měl být hercův románek s kolegyní Lindou Rybovou (47). Jak ale po letech vyšlo najevo, milostný trojúhelník to nakonec tak úplně nebyl. Roli v tom měl hrát ještě někdo čtvrtý!

Přiznání Dany Batulkové: Nerada se na sebe dívám! Comeback jsem viděla po 10 letech

Video se připravuje ...

„Batulková první utekla od rodiny,“ sdělil kdysi zdroj z okolí herců deníku Blesk. Herečka si měla začít s bývalým režisérem Jankem Uhrinem a stejně, jako jí samotné kolegyně přebrala manžela, tak i Dana měla přebrat muže své kamarádce Lucii Bělohradské (68). Vztah ale po dvou letech ztroskotal, režisér nakonec skončil s dětskou herečkou Pavlínou Mourkovou (57) a Batulková se plánovala vrátit k Davidu Prachařovi.

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...

Jen stěží dokázala zpracovat fakt, že si její manžel též našel novou polovičku, herečku Lindu Rybovou, s níž má dnes tři děti. Ačkoli si tedy po konci jejich manželství lidé ukazovali na Lindu, skutečnost byla trochu jinde. Čas ovšem zahojí většinu ran, a třebaže si dříve nemohli zmínění přijít na jméno, dnes už jsou křivdy minulosti dávno pohřbeny, jak ostatně sama Dana Batulková potvrdila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.