David Prachař o kolezích: Hrají tu i lidi, kteří nic neumí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

David Prachař o kolezích: Hrají tu i lidi, kteří nic neumí!

David Prachař
David Prachař (Reflex)

Velmi nezvyklou kritiku poslal do světa populární herec a hvězda Národního divadla David Prachař (64). Udělal to při srovnání zahraničních herců a těch našich.

A rozhodně si nebral servítky. „V našem malém rybníčku se plave trošku jinak než někde ve velkém mezinárodním konkurenčním rybníku,“ rozpovídal se mimo jiné velmi vyhledávaný dabér. „V Americe jsou lidi každý den vystavováni konkurzům, je tam pár opravdu velkých hvězd, ale ostatní vedou těžký život a hodně si váží, že dostanou práci. Zato u nás pořád nadáváme, nikdy nejsme spokojení, ale tady můžou hrát i lidi, kteří nic neumí,“ zasadil pak tvrdou ránu řadě mladých i starších herců.

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...

Žádného z nich ale nejmenoval. Nicméně ukázal hlavně na ty kolegy, kteří propadli životu na sociálních sítích. „Kdekdo se označuje za celebritu. To je v Česku každý, kdo se vyfotí a zvěční na Instagramu. Na sociálních sítích tím vysílá do éteru, že existuje,“ čertí se Prachař. „Někdo, koho skoro neznáte, tam o sobě píše, že se vrátil z Bali, protože si musel zaletět odpočinout,“ dodal rozčarovaně herec.

David Prachař: Postavil se proti synovi! Nebylo to úplně fér...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef Barna
9. 4. 2023 • 11:22

U herců jsou protekční rodinné klany úplně bězné, v ČR jsou jich stovky členů a prakticky svoji branži ovládají. Ti ostatní "neurození" se k nim musejí buď přivdat nebo přiženit, holky spát s režiséry a bebo být ochotné se před kamerou svlékat. No a ty členové protekčních rodinných klanů nám pak ještě jako morální autority kážou o morálce, mluví do politiky, přemlouvají dédka bábu apod. Pravda je že díky sociálním sítím se cítí celebritou každý blb či blbka.

Uživatel_5348500
8. 4. 2023 • 19:46

Ubohé nesmyslné seriály, na které se nedá koukat a plno nových herců, kteří si o sobě myslí, jaké jsou celebrity! Nejsou nic a byli bychom bez nich také.

Konvalina Jaroslav
8. 4. 2023 • 18:44

Přesně napsáno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.