Prachař láká Sandevu na dědictví po babičce!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prachař láká Sandevu na dědictví po babičce?!

Jakub Prachař je do Sary Sandevy zamilovaný až po uši.
Jakub Prachař je do Sary Sandevy zamilovaný až po uši. (David Kundrát, profimedia.cz )

Někdo své partnerky rozmazluje drahými dary, jiný raději domácí výrobou. Například Jakub Prachař (39). Ten na Valentýna své přítelkyni Saře Sandevě (25) daroval ručně háčkovanou šálu. 

„Moje babička asi chtěla vnučku, a tak mě naučila háčkovat, vyšívat a plést, teď to učím svoji dceru a hodně mě to s ní začalo bavit. Začal jsem znovu háčkovat a svojí dívce jsem k Valentýnu uháčkoval šálu. Někdo chodí pro diamanty, já to vzal opačnou cestou, koupil jsem vlnu a dal se do toho,“ pochlubil se Prachař v rozhovoru pro deník Právo. 

Herečka Sara Sandeva: Festival byla jen rychlovka!

Video se připravuje ...

Tím ale výčet jeho zdatnosti nekončí. Obstojí i jako kutil. „Dal jsem dohromady celý byt, rád třeba něco brousím. Mohl jsem si koupit novou kuchyňskou desku, ale já radši renovoval tu starou, koupil jsem si brusku, smirkové papíry, laky, štětce, vymontoval a opravil dřez,“ překvapil všestranně talentovaný herec a muzikant. 

Jakub Prachař: Jsme rodina alkoholiků a Vánoce trávíme horizontálně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.