Prachař a Sandeva: První fotka těhotenského bříška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prachař a Sandeva: První fotka těhotenského bříška!

Jako dvě hrdličky!
Jako dvě hrdličky! (Instagram)

Už delší dobu se spekuluje, že herečka Sara Sandeva (25) čeká se svým přítelem Jakubem Prachařem (39) miminko. Ani jeden z nich se k celé situaci doposud nevyjadřoval, ale Jakub už to jednoduše nevydržel a sdílel fotografii těhotenského bříška.

Nicméně ne svojí partnerky, ale svého. „Drazí přátelé. Moc děkujeme za milá přání, ale opravdová pravda je taková, že v našem páru jsem to já, kdo je těhotný. I přes absenci mé vlastní dělohy,“ napsal Prachař pod svou fotku na Instagramu, kde má vycpané těhotenské bříško a Sara mu ho líbá.

Sara a Jakub

Herečka Sara Sandeva: Festival byla jen rychlovka!

Video se připravuje ...

„Až jednou Bůh dá a Sara bude v očekávání, rozhodně se to tento svět a vesmír dozví nějakou ušlechtilejší cestou, než jsou upadlé plátky, plné čtivých lží. Cmok,“ dodal herec s humorem jemu vlastním. Pobavil hned několik svých přátel z branže, například Emmu Smetanu nebo Anetu Vignerovou

Sara Sandeva pro časopis Dieta: Jak to vypadalo na focení novelu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rumovapalice
11. 4. 2023 • 06:31

Sešel hlavně proto, že s tím Vojtou Kotkem urážejí moderátorky v letech a nemají k starším lidem žádnou úctu. Slečinka Sandeva by měla prchat zpátky do Bulharska, neboť je jen otázka času kdy bude zapomenuta jako chudák Agátka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.