Prachař a Sandeva mají hluboko do kapsy? V Paříži mezi odpadky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prachař a Sandeva mají hluboko do kapsy? V Paříži mezi odpadky

Nejapný žertík televize, anebo náhoda?
Nejapný žertík televize, anebo náhoda? (FTV Prima, archiv)

Známé tváře české scény si rádi užívají za hranicemi svou anonymitu. To však neplatí pro Saru Sandevu (25) a Jakuba Prachaře (39). Reportéři České televize je vyhmátli i v Paříži, kde se slavný pár prodíral mezi odpadky. 

Stávky popelářů a spaloven se nyní dotýkají hned několika světových metropolí. Paříž nevyjímaje. Jde o protest proti důchodové reformě. Město tak nezaplavuje jen láska a krása Eiffelovy věže, ale hlavně pytle plné odpadků, které se povalují i na hlavní třídě, což láká ty nejvěrnější vyznavače francouzské gastronomie - potkany. 

Jakub Prachař: Jsme rodina alkoholiků a Vánoce trávíme horizontálně

Video se připravuje ...

Právě o tom natáčela Česká televize v Paříži reportáž. Do záběru se však dostal i Prachař a Sandeva, kteří zde byli tou dobou na dovolené. Zda šlo o nejapný žertík televize, anebo o souhru náhod, se neví. V každém případě to Jakuba královsky pobavilo. 

„Stala se mi tam perfektní věc, na kterou jsem hrdý. Procházeli jsme se, já nesl v ruce nějaký batoh nebo tak něco, a natočili mě, jak jdeme mezi odpadky...,“ řekl herec Expresu. „V České televizi pak vznikla taková hezká reportáž, kde napsali, že se v Paříži přemnožili potkani a krysy, a v tu chvíli jsem vstupoval do záběru,“ doplnil. 

Krásná Sara Sandeva promluvila o dovolené s Prachařem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
defakto
23. 3. 2023 • 13:50

... to je v pořádku , odpad patří k odpadu !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.