Slavní Češi v Paříži: Karel Hábl (86) posnídal v latinské čtvrti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slavní Češi v Paříži: Karel Hábl (86) posnídal v latinské čtvrti

Návštěva slavné Eiffelovy věže nemohla chybět.
Návštěva slavné Eiffelovy věže nemohla chybět. (Foto Facebook)

Chvilku neposedí! Herec Karel Hábl (86), který se objevil v asi dvou stovkách filmů a seriálů, vyrazil do kolébky romantiky jen na pár dní. Stihl toho ale hodně. Věk ho nijak netrápí, nepřipouští si ho. A zdaleka není jediný, kdo v těchto dnech vyrazil do metropole nad Seinou.

Cestování miluje celý život. Už projel kus světa. Na některá místa se moc rád vrací. Francouzská metropole k nim rozhodně patří. „Jak mohou trávit čas dříve narození? Různě. Například nad dobrou snídaní v pařížském hotelu v Latinské čtvrti a potom se kochat pohledem na velkolepé město Paříž z Eiffelovy věže,“ svěřil nadšeně herec známý např. z filmů Léto s kovbojem či Černá punčocha.

Léto s kovbojem. Kovboje chtěl hrát Vízner a Kolářová si během natáčení užila své

Video se připravuje ...

Je neúnavný. Po Eiffelovce si odskočil ke vznešené Sacré-Coeur mezi místní umělce. Další den navštívil Monu Lisu ve světoznámém muzeu Louvre a naproti přes řeku Seinu prošel další slavné muzeum Orsay. „Chtěl jsem se podívat na van Gogha a další nádherná díla malířská a sochařská,“ líčí herec.

K pětaosmdesátinám si nadělil moře v Dubaji, loni podstoupil operaci kyčle a její kvalitu při procházkách Paříží dokonale ověřil, když si pro změnu dopřál příval umění. V červnu plánují s přítelkyní Janou navštívit italskou Kalábrii.

Slavní Češi čekají na příchod jara v Paříži

Daniel Krejčík (28): Uvězněn v metru

„Jet do Paříže a nezažít stávku, to prostě nejde!“ konstatoval herec a zámecký pán z Osečan. „Blbý je, když teď zrovna stávkuje veřejná doprava. Průvodčí a řidiči holt někdy přijedou a jindy zase ne. Příště si půjčím auto, a jakmile si půjčím auto, začne stávka za klima a zakáže se jezdit, páč to znečišťuje,“ vtipkoval partner Matěje Stropnického (39).

Daniel Krejčík o svém příteli Stropnickém: Strach, že odhalím soukromí!

Video se připravuje ...

Mariana Prachařová (28): S tátou za Emily

Herečka a zpěvačka si udělala výlet s tátou Davidem Prachařem (64) a sestrami hlavně proto, aby poznala místa známá ze seriálu Emily v Paříži. Mariana zapózovala u dveří, za nimiž hlavní hrdinka pracovala, i před restaurací, kde dělal její soused a milenec Gabriel. „Tahle dvě místa jsme se ségrama prostě musely vidět!“ napsala Mariana k fotkám z Paříže. Chybět nesměla ani návštěva Eiffelovy věže, po které Mariana toužila už dlouho. Cestu domů jim znepříjemnily francouzské aerolinky, jelikož nikomu z výpravy nedorazil kufr kvůli stávkám.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.