Pohlaví miminka Prachaře a Sandevy odhaleno? Kuba se prořekl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohlaví miminka Prachaře a Sandevy odhaleno? Kuba se prořekl

Sara je podle Jakuba nejlepší holka na celém světě.
Sara je podle Jakuba nejlepší holka na celém světě. (Instagram)

Sara Sandeva (25) bude chovat. Podle informací z blízkého okolí páru má mít za sebou úspěšně už první trimestr. Pár radostnou novinu sice ještě oficiálně neoznámil, přesto Kuba už něco málo naznačil...

„Asi by to kluka chtělo, ale nevadilo by mi, kdybych měl další dceru. Holky jsou fakt lepší,“ řekl nedávno v rozhovoru pro Super.cz herec, kterého aktuálně můžete vidět v komedii Buď chlap. 

Krásná Sara Sandeva promluvila o dovolené s Prachařem!

Video se připravuje ...

Prachař se se Sandevou seznámil v roce 2021 při natáčení seriálu Dvojka na zabití, na párty Primy sice ještě mlžili, nicméně po večírku odcházeli spolu v objetí. To, že tvoří pár, pak potvrdili na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde už oficiálně vystupovali spolu. 

Oslavili už druhé společné Vánoce, někdy okolo nich patrně Sandeva zjistila, že je těhotná. Miminko by se tak mělo narodit na začátku podzimu. 

Jakub Prachař: Jsem přející fanoušek, Slavia to má těžké. Vyšehrad: Fylm předpověděl, co se v českém fotbalu stane

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
12. 6. 2023 • 21:51

Pan diplomat je opravdu primitiv. Starý páprda, kterého už bolí kde co a žene se do svazku s ženou o 30 let mladší. Ukazuje to na naprosto nemorální, nezodpovědnou osobu s přerostlým egem, vnitřně rozpolcenou osobou, která myslí jen na sebe, bohužel v politice jsou takoví všichni, dost odporné až hnusné, služba vlasti je pro ně cizí pojem. Pro ostudu by měl chodit kanálama, měl být ihned odvolaný, ale kým, když všichni okolo něho jsou stejní....bahno. Aby bylo jasno, rozvést se může každý, ale ten způsob, forma atd. , prostě ubohoučký slabošský komedianský dědek.

Huga
5. 4. 2023 • 05:21

Vy dva číselní uživatelé, já proti Žilkové nic nemám, je mi víceméně lhostejná, ale proč ve své oslavné řeči nezmiňujete , že i ona dvakrát opustila partnera kvůli jinému muži?

Eva Korotvičková
5. 4. 2023 • 01:43

Paní Žilková je výborná herečka a hodná žena.Paní Horká si laskavě nechá své nadávky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.