Smetana a Vignerová za trubky: Přání Sandevě k těhotenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Smetana a Vignerová za trubky: Přání Sandevě k těhotenství

Sara a Jakub  vyvrátili spekulace o těhotenství
Sara a Jakub vyvrátili spekulace o těhotenství (instagram.com)

Nedávno se chvíli mluvilo o tom, že je herečka Sara Sandeva (25) v očekávání, se zjištěním jako první přišlel magazín Sedmička, který měl mít informace přímo od přátel herečky z divadla. Když pak Jakub promluvil o tom, že by to chtělo kluka, puzzle do sebe zapadly a všichni se těšili na babyboom. Ale ne dlouho. 

Poté, co pár zasypaly četné gratulace, museli jít Jakub Prachař (39) i Sara s pravdou ven a uvést, jak se věci mají. S humorem jim vlastním publikovali příspěvek, kde Sara líbá Jakubovo břicho a pod který připsali:

Sara Sandeva pro časopis Dieta: Balkán je úplně jiný, jsem vychována úplně jinak než Češi

Video se připravuje ...

„Drazí přátelé. Moc děkujeme za milá přání, ale opravdová pravda je taková, že v našem páru jsem to já, kdo je těhotný. I přes absenci mé vlastní dělohy. Až jednou Bůh dá a Sara bude v očekávání, rozhodně se to tento svět a vesmír dozví nějakou ušlechtilejší cestou, než jsou upadlé plátky, plné čtivých lží.“

Ačkoli existují i spekulace, že Sandeva skutečně v očekávání byla, nicméně těhotenství neprobíhalo tak, jak mělo, a bylo potřeba jej ukončit, většina fanoušků i lidí z branže pochopili, že pár zprávy o těhotenství tímto postem neguje. Tedy kromě Anety Vignerové (35) a Emmy Smetany (33), které obě neváhaly Saru zahrnout gratulacemi a to přímo pod příspěvek, ve kterém se zřetelně píše, že Sara těhotná není! Výsměch je samozřejmě neminul. 

Sara Sandeva pro časopis Dieta: Jak to vypadalo na focení novelu?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.