Těhotná Myslivcová se obula do kritiků: Chováte se jako hovada! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Těhotná modelka Myslivcová se obula do kritiků: Chováte se jako hovada!

Dominika Myslivcová
Dominika Myslivcová (Instagram)

S nelichotivými komentáři se setkává odjakživa, ale čeho je moc, toho je příliš. Dominika Myslivcová (28) se ostře ohradila proti kritice, která míří na její postavu. „I když budu mít p*del jak dva kamiony a sto kilo, tak co? Je to moje p*del a vy se starejte o svoji řiť!“ láteří.

Modelce, která je v pátém měsíci, došla trpělivost s těmi, kteří se na sociálních sítích neustále navážejí do její postavy. „Hnusných komentářů je dost. Že jsem hroch, že jsem slizká, hnusná, nechutná, nevkusná. Že je hrozně nevkusné ukazovat břicho v plavkách a že je odporné se na mě vůbec koukat. Je jedno, jestli těhotný jsme, nebo ne, ale že vůbec někdo má tu drzost komentovat cizí tělo,“ poslala kritikům jasný vzkaz.

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty!

Video se připravuje ...

„Potom se divíme, že mladé hol- k y mají anorexii a bulimii, protože jsou mezi námi takoví dementi, kteří se neustále navážejí do lidí, které ani neznají. Takže by mě zajímalo, jak moc pos*aný život ti lidi musí mít, že dokážou něco takového napsat,“ dodala s tím, že by někteří neměli mít přístup na internet. „Protože se chovají jako hovada,“ uzavřela rozhořčený monolog.



Přečtěte si
AHel
16. 4. 2023 • 00:30

ta mladá paní má IQ tykve!!!!!! Chudák si myslí, že lidi útočí na její tělo­....ne­pocho­pila, útočí na její piliny v hlavě, to nemá s anaroxií nic společného...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.