Do roka porodí Kolečkovi obě? Těhotenství Nesvačilové ve hře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Do roka porodí Kolečkovi obě? Těhotenství Nesvačilové ve hře

Sázkovky vypsaly kurz na těhotenství Nesvačilové
Sázkovky vypsaly kurz na těhotenství Nesvačilové (Martin Hykl, David Kundrát, PR Soup)

Zatímco Aneta Vignerová (35) spí klidným spánkem čerstvě vdané paní, bookmakeři na vavřínech neusnuli. Povolali svoje největší experty, aby stanovili kurz na těhotenství obou dam. 

Poněkud ukvapená svatba má nejspíš i svoje důvody. Podle neověřených informací má být totiž modelka Aneta Vignerová podruhé těhotná. Porodit by pak měla podle našich výpočtů někdy na podzim. Gól by ale byl, kdyby Kolečkovi místo jednoho dítěte přibyly dvě. A vzhledem k dynamice milostného trojúhelníku tuto možnost ani nelze vyloučit. Ostatně u Fortuny si na to můžete vsadit s kurzem 66:1. 

Jak Denisa Nesvačilová reagovala na svatbu Kolečka s Vignerovou?

Video se připravuje ...

„Opravdu těžko říct, co všechno nám tento trojúhelník ještě nabídne, při definování dalších sázek a stanovování pravděpodobností jsme proto museli nasadit všechny naše odborníky. V tuto chvíli to každopádně vypadá, že jasně navrch má Vignerová, i když Nesvačilová určitě ještě neřekla poslední slovo,“ okomentoval situaci za sázkovku Miloš Novotný.

Na to, že scénáristovi porodí dítě po Anetě i Denisa Nesvačilová (31), vypsala Fortuna kurz 23:1. Že se kruh, nebo chcete-li kolečko, ještě neuzavřelo, míní i lidé z blízkého okolí temperamentní zrzky. Ti se měli vyjádřit, že Denisa strávila se scénáristou svatební noc. 

Vyhublá Aneta Vignerová: Rozchod s Kolečkem jí dal zabrat!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
fany22
8. 4. 2023 • 18:37

N Nxn - Vy jste to ale pěkně spláchla jedním vrzem. Černý a bílý, co? Aneta každopádně nebude žádná zakřiknutá panenka, dle vyjádření lidí, kteří ji znají, je dost konfliktní a prudká. Ať je ale jakákoli, faktem je, že Kolečko i ona přiznali ve vztahu problémy, a ona se od Kolečka odstěhovala. To je dost silné gesto, nebo ne? A až když se dozvěděla o Denise, vyrazila do boje. Prohlášení za prohlášením o zradě a nedávání další šance, a zatím…
Mně třeba přišlo divné po dramatickém rozchodu její super přítulné chování v baru, a jak se u toho nechala vyfotit. Vám ne? Nebo posílání provokativních obnažených fotek Kolečkovi v době, kdy věděla, že je s Denisou.
Ať je to jak chce, že má Kolečko rád obě, je zřejmé, že je to chronický lhář, taky. Ale pro Denisu je každopádně lepší, že s ním není, časem ji to přebolí, a Aneta, ta si zřejmě užívá svých pár chvil vítězství. Jak to bude opravdu dál, je ve hvězdách. Lidi se zase tolik nemění. Takže ano, ta věta - doufejme, že Denisa s ním těhotná není, je v pořádku.

Dianthos
8. 4. 2023 • 09:35

"Otcem několika rodin?" Jednou rozvedený a jednou rozejitý s partnerkou, matkou dalšího syna. Takže po dvou ukončených vztazích. To, že si to pak Aneta u rodičů promyslela a rozmyslela a chtěla se ke Kolečkovi vrátit, je jiná věc. Zaskočilo jí, že on už návrat nechce a našel si jinou. Takže spustila bulvární válku proti Denise. Kterou tedy jako protřelá modelka vyhrála.
S tím, že ho dotlačila do manželství moc nevyhrála.
Takže Denise přeji partnera, který ví, co chce a se kterým bude šťastná.

N Nxn
8. 4. 2023 • 09:13

Dianthos, jaký doufejme? Kdyby se s ním, otcem několika rodin, netahala, měli by to v klidu. Když ho chtěla, ať ho má. Tahat se s chlapem, co má malý dítě je hnus, tak ať si to Deniska zažije taky z té druhé strany.

Eva Korotvičková
6. 4. 2023 • 23:49

Bude hodně Koleček.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.