Denisa Nesvačilová: Nemůžu se jen tak sebrat a odjet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Denisa Nesvačilová: Nemůžu se jen tak sebrat a odjet

Denisa Nesvačilová a Petr Kolečko
Denisa Nesvačilová a Petr Kolečko (Marek Patek, Martin Hykl, David Kundrát)

Potom co se provalilo, že její milenec Petr Kolečko (39) naprosto nečekaně vstoupil do svazku manželského s Anetou Vignerovou (35), musí Denisa Nesvačilová (31) sakra trpět. Může vůbec taková herečka najednou prostě zmizet ze světa a léčit si třeba někde v závětří zlomené srdce?

„Kéž by to šlo tak jednoduše! Jenže já už mám všechna představení až do prosince naplánovaná. Nemůžu se jen tak sebrat a odjet. V určité extrémní situaci by to možná šlo, ale zkomplikovala bych tím život všem lidem okolo sebe a připadalo by mi to těžce neprofesionální. Takže to vůbec není myslitelné," už před časem vyloučila Denisa Nesvačilovámožnost od všeho najednou zdrhnout a odjet někam pryč.

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Jak to spolu mají?

Video se připravuje ...

Přes shora zmíněné komplikace může ale herečka naštěstí najít alespoň trochu klidu mimo Prahu. „Moc bych chtěla zase víc jezdit na chatu, kterou mám. Tohle jsem loni vůbec nezvládla, tak doufám, že to letos vyjde. A také bych si chtěla na měsíc pronajmout dům někde v zahraničí. No, uvidím," ještě nedávno si Denisa plánovala relax na webových stránkách Deníku.cz.

Kolečko a Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.