Střídání nevěst u Kolečka: Zásadní zvrat přišel po krveprolití | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Střídání nevěst u Kolečka: Zásadní zvrat přišel po krveprolití

Jak šel čas mezi Petrem Kolečkem a jeho ženami Anetou Vignerovou a Denisou Nesvačilovou?
Jak šel čas mezi Petrem Kolečkem a jeho ženami Anetou Vignerovou a Denisou Nesvačilovou?  (archiv Blesku)

Měl si brát Denisu, nakonec ale náhle a nečekaně navlékl prsten na ruku Anetě. Co stálo za změnou rozhodnutí scénáristy Petra Kolečka (39)? Zdroj z jeho blízkého okolí mluví o tom, že se vše zlomilo po krvavém indicentu. 

Krátce před udílením cen Český lev na adresu Denisy Nesvačilové (31) vyjížděla policie. Mezi partnery došlo k tak ostré hádce, že vyburcovala sousedy. To, že má zrzka temperamentu na rozdávání, se projevilo v plné síle. Kolečka totiž pořezala na ruce. Scénárista se sice snažil celou událost přiklepnout nešťastné souhře náhod, kdy se jí připletl do cesty při vyklízení myčky, nicméně posléze se ukázalo, že za výbuchem emocí stála lascivní fotka Anety, která Kolečkovi přistála v mobilu. 

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Jak to spolu mají?

Video se připravuje ...

„Ale bylo tam víc příčin. Jednak noc předtím nespal doma, ale ani u Anety, prostě měl divokou párty. A Denisa se s ním taky hádala proto, že za každou cenu s ním toužila jít na předávání filmových cen, což se mu nechtělo,“ potvrdili eXtra.cz hned dva informátoři.

Indicent, který se neobešel bez péče lékařů, měl údajně Kolečka přimět k rozhodnutí, že zůstane raději s celkem poklidnou Anetou, se kterou má navíc už tříletého syna Jiříka. 

Možná, že kdyby k hádce, která vyeskalovala v krveprolití, nedošlo, byla by to právě Denisa, která by Kolečkovi řekla ano. Pár měl mít totiž již naplánovaný termín na konec května. Svatba měla podle společných přátel expartnerů Denisu ochránit před pověstí té, která trhá rodinu a stvrzením, že svůj vztah myslí skutečně vážně. 

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.