Krvavá hádka Nesvačilové a Kolečka: Policie v akci a zásah lékařů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krvavá hádka Nesvačilové a Kolečka: Policie v akci a zásah lékařů

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová
Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová (Marek Pátek, Pavel Machan )

Nešlo si nevšimnout, jaký má na slavnostním udílení cen Český lev, Petr Kolečko (38) krásný doplněk. Svítívě bílý obvaz na levé ruce. Tu má podle svého vyjádření sešitou, prý došlo k nešťastné náhodě během domácí hádky s Denisou Nesvačilovou (31). Sousedé ale situaci vidí jinak. Prý volali i policii. 

K nešťastné potyčce mezi oběma partnery došlo minulý týden v jejich pražském bytě. Sousedy vyděsil křik, který se rozléhal z balkonu, a tak raději zavolali na 158. Policie nakonec nebyla potřeba, zato lékař, ten by se šikl. Kolečko totiž skončil pořezaný. 

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti!

Video se připravuje ...

„Byl bych nerad, aby se z toho dělala nějaká senzace. Byla to spíš nešťastná shoda okolností. Denisa vyndavala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml jsem si, že v ruce drží nůž, tak jsem se bohužel pořezal na ruce,“ vyjádřil se sám režisér pro Blesk a dodal: "Vše se hojí, jak má, víc k tomu říkat nebudu. A je to také naposledy, co o této události mluvím.“ Nesvačilová ohledně celé události raději mlčí. 

Ať už se ten večer stalo cokoli, už je zase všechno v pořádku. Denisa i Petr přišli na akci ruku v ruce a náklonnost mezi nimi byla patrná po celou dobu ceremonie. 

Scenárista Petr Kolečko: Jak vysvělil poraněnou ruku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
veselabublinka
6. 3. 2023 • 18:41

Tyhle dva to je dobrá Itálie, jednou dopadnou jako v tom filmu Válka Roseových, to bude legranda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.