Otočka u Nesvačilové! Facky prý už stačily... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Otočka u Nesvačilové! Facky prý už stačily...

Podivné manévry Kolečka a Nesvačilové?
Podivné manévry Kolečka a Nesvačilové? (Marek Patek Martin Hykl David Kundrát)

Když médiím naznačila, že mezi ní a režisérem Petrem Kolečkem (38) vzniká něco hezkého, dostala veřejný lynč. Od té doby je Nesvačilová (31) co se týče soukromí skoupá na slovo. 

Ona o něm nemluví, on téměř nechodí do společnosti. Od nepříliš povedeného návratu k Anetě Vignerové (34) a synovi a pak zpět k Denise není o soužití páru ani vidu ani slechu, svědectví přinášejí jen přátelé, kteří mluví o lásce, dokonce i o svatbě. To ale prozatím sama Denisa ani Petr nepotvrdili. 

Nesvačilová o vztahu s Kolečkem a o Vignerové: Překvapivá slova!

Video se připravuje ...

Nesvačilová naposledy médiím přiznala, že si v nedávné době užila dvě dovolené - na Zanzibaru a v Ománu. O tom, že by na nich byla s Kolečkem, ale nepadlo ani slovo. Jediné, co nenechala pod rouškou tajemství bylo, že na exotiku nebyla sama. „Dříve jsem cestovala sama a myslím si, že mi to hodně pomohlo, že jsem se naučila být sama se sebou a hodně věcí jsem si uvědomila o sobě i o životě a o tom, co je pro mě důležité a co není. Poslední dobou už necestuji sama a musím říct, že je to skvělé a osvěžující,“ práskla v Showtime. 

Prozradila také, že ji čeká stěhování do většího bytu, bude-li ho ale sdílet s Kolečkem, se také lze jen domnívat. „Mám nový byt, vyklízím krabice a každý den myslím na to, že je lepší vyhořet než se stěhovat,“ potvrdila a dále se k tématu nevyjadřovala. Poslední zkušenosti, kdy ji společnost odsoudila za to, že odvedla tátu malého Jiříčka jí patrně vytrestala natolik, že nechce opakovat staré chyby. 

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_1320707
13. 3. 2023 • 14:12

Dejte pokoj Nesvačilové,zameťte si před svým prahem.

Jana Nováková
2. 2. 2023 • 22:58

Kolečko bude ve svých 39 letech zakládat 3.rodinu.Úctyhodnej výkon.A není to jeho poslední počin.On neumí být domácí typ.Platí na 3 děti.Nesvačilova si ničí kariéru.Udělá ji dítě,on si najde jinou a bude matka samoživitelka,budou jí utíkat kšefty a těžko bude navazovat na dřívější kariéru.Ale kdo chce kam,pomozte mu tam.

libi
1. 2. 2023 • 20:16

Nesvačilová chce dítě, Kolečko jí jistě vyhoví ,jak je u něj zvykem. Nicméně určitě u něj to není ta ,, poslední,, i když si ji vezme. Aneta Vignerova je krásná žena ať je ráda že se ho zbavila,i když jeho dvojníka v malé podobě má v Jirickovi

Uživatel_5420353
1. 2. 2023 • 13:46

Madam ťíkají hodiny tak rychle někoho zabalit než bude pozdě a zůstane na ocet .ono to zas taka elegance není .okoukané se pak opět pošle dál

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.