Rána do vazu Vignerové! Šťastná novinka Nesvačilové a Kolečka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rána do vazu Vignerové! Šťastná novinka Nesvačilové a Kolečka

Petr Kolečko si už nevěstu vybral
Petr Kolečko si už nevěstu vybral (M. Hykl, D. Kundrát)

Milostný trojúhelník je, zdá se, vyřešen. Z kuloárů se totiž proslýchá cosi o svatbě Denisy Nesvačilové (31) a Petra Kolečka (38). Vše už je v přípravách, pár má mít už i vybavené datum. 

Bitka o režiséra má jasného vítěze. Denisa se už brzy bude pyšnit novým příjmením. „Petr a Denisa si už brzy řeknou ANO. Už mají termín,“ potvrdil eXtra.cz zdroj z okolí Nesvačilové a Kolečka a dodal: „Jsou fakt zamilovaní. Petr je spíš tak trochu proutník, ale do Denisy je blázen a všechno k tomu už chvíli spělo.“ Termín veselky neprozradil, dá se ale očekávat, že Denisa nebude chtít v rámci preventivních opatření dlouho čekat. 

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti!

Video se připravuje ...

Těžko ale říct, jestli zrovna tato skutečnost trápí i bývalou přítelkyni Anetu Vignerovou (34), se kterou má Kolečko syna Jiříka. Poslední dny totiž trávila na snové dovolené po boku prvotřídního fešáka. Podle informací výše zmíněného deníku má jít pouze o kamaráda, kadeřníka Dana, ale kdo ví, jak to mezi nimi skutečně je. Aneta totiž dává lásce volný průchod a vztahu by se určitě nebránila. Zatím je však skoupá na slovo.

„Nebudu říkat, že mi nepíšou muži na sociálních sítích, je to takové milé. Dají si to pivo na kuráž a řeknou si, že třeba odepíšu. Já se chci ovšem seznámit přirozeně. Třeba pro mě přijede taxík a já se zamiluju do taxikáře,“ odpovídá na otázky týkající se mužů...

Nesvačilová o vztahu s Kolečkem a o Vignerové: Překvapivá slova!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Věra Fojtlová
27. 1. 2023 • 22:47

Vážené drbny.Přestaňte se starat o druhé, nemluvte do vztahů , do kterých vám nic není. Láska se nedá vynutit. Zameťte si raději před svým prahem! Co kdybyste tady sdělily ostatním něco o sobě pikantního, ať si ostatní mohou o vás popovídat.

Dianthos
27. 1. 2023 • 16:24

Čím Nesvačilová ponižuje jinou ženu? Tím, že se zamilovala do muže, který už měl rozložený partnerský vztah a považoval ho za ukončený? A především ona jeho předešlý vztah považovala za ukončený.
Denisa neřekla o Anetě jediné slovo. Nijak jí neprovokovala. Zato Aneta, když se k ní Kolečko na chvíli vrátil, vítězoslavně zveřejňila nějaké video s komentářem, že ví, že jí ta dotyčná osoba sleduje, jestli jsou bez ní šťastnější. Takže Vignerová se navážela do Nesvačilové. Rozhodně ne naopak.
A je vina Vignerové, že otěhotněla pár týdnů od začátku vztahu s Kolečkem, takže se vůbec neznali, když spolu zakládali rodinu. A je i její vina, že nebyla Kolečkovi takovou partnerkou, jakou potřeboval. Že spolu bojovali, hádali se. Že chtěla nosit v tom vztahu kalhoty.
V tom trojúhelníku je Nesvačilová ta oběť, která se zamilovala do muže, o kterém byla přesvědčena, že je volný. Odmilovat se na povel, to určitě nelze.
Ani Kolečko se nemůže odmilovat a vrátit se k Vignerové z rozumu.
Prostě nesuďme druhé lidi, snažme se je pochopit. Jsou to jejich životy.

alena prazakova
27. 1. 2023 • 15:20

Zato ty máš o všem páru inteligente. Vignarova je naopak sympatická a zajímavá, měla těžký život a pak potkala blba, kterému je jedno, že není denně ze synem, kterého zplodil a raději jeho matku vystavuje ponížení ze stran bulváru, atd. Prostě to není chlap, ale ubožák. A Nesvačilová leze do postele chlapovi, co má dítě, ponižuje jinou ženu, no uvidíme jak se bude cítit, až se to stane i jí. Chudák děti, když mají za rodiče nedospělé floutky.

Michaela Kozárová
26. 1. 2023 • 21:29

Nechápu,co na takovém blbovi,ty dvě vidí 🤣Aneta může být ráda,že ho má z krku.Najde si lepšího.A na tom ztroskotá ta druhá.Bude to mít úplně stejné s ním 😁

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.