Čerstvá maminka Nesvačilová: Já tenhle typ moc nejsem, překvapila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Čerstvá maminka Nesvačilová: Já tenhle typ moc nejsem, překvapila

Petra na párty k dvacátému výročí Brandeis Clinic
Petra na párty k dvacátému výročí Brandeis Clinic (Profimedia)

Herečka Petra Nesvačilová (36) před pár týdny porodila svého prvního potomka, dcerku Jasmínu Rikku. Tu bude vychovávat společně s partnerem Tomášem, kterého dlouhou dobu skrývala před zraky veřejnosti. Plánuje to samé dělat i s dcerou?

Nesvačilová je známá tím, že je velká tajnůstkářka a své soukromí si bedlivě střeží. Typická instagramová maminka, která bude se svými fanynkami sdílet všechno kolem mateřství, z ní asi nikdy nebude. „Určitě ne. O mateřství se dělit nebudu. Já tenhle typ moc nejsem. Nemám nic proti tomu, když to někdo dělá, ale já jsem v tomhle ohledu opravdu jiný typ člověka,“ svěřila se herečka v rozhovoru pro časopis Sedmička.

Petra Nesvačilová: Jsem teď úplně vypnutá, nic si nepamatuji a ničemu nerozumím

Video se připravuje ...

„Celkově si to neumím představit a prostě to tak necítím. Ať si to každý dělá, jak potřebuje, ale pocitově to opravdu nevidím,“ dodala. Citlivá témata si raději nechává sama pro sebe a nepotřebuje o nich hlásat do světa.

Petra Nesvačilová



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.