Je dobojováno! Vignerová balí, Nesvačilová ale taky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Je dobojováno! Vignerová balí, Nesvačilová ale taky...

Aneta Vignerová opouští domek v Nymburku
Aneta Vignerová opouští domek v Nymburku (Blesk)

Bojovala dlouho a statečně, ale je dokonáno. Aneta Vignerová (34) nakonec neubránila pro sebe a svého malého syna dům v Nymburku a balí kufry. Dům režiśéra Petra Kolečka (38) je připraven vítat novou paní. Nesvačilová (31) může začít balit taky...

Celá situace se táhla několik měsíců. Petr se chtěl s Anetou rychle dohodnout, nejdříve si odsouhlasili měsíční apanáž na synka, problémem bylo ale bydlení. Kolečko se po provalení vztahu odstěhoval do bytu Nesvačilové, příležitostně přespával po hotelích.

Aneta Vignerová otevřeně o druhém dítěti: To v plánu není, ale...

Video se připravuje ...

„Aneta chtěla zůstat v jejich domě, na který byli se synem zvyklí. Ale Petr naléhal na stěhování a nabídl Anetě, ať si najde nový byt, že bude přispívat na nájem,“ prozradil redakci Expres dobře informovaný zdroj. Modelka ale nakonec nezvládla neustálý tlak a naléhání a na jednu z nabídek nakonec kývla. „Nechtěla v tom domě už být, bylo mezi nimi velké napětí a to Aneta nemá zapotřebí. Radši začíná nový život jen s Jiříkem a sami,“ vysvětlila náhlou změnu názoru Expresu její kamarádka. 

Misska Aneta Vignerová se pustila do podnikání! Kdo jí do toho uvrtal?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.