Kolečko proti vůli Vignerové: Historie se opakuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kolečko proti vůli Vignerové: Historie se opakuje!

Rozchod je v současné době pro modelku Anetu Vignerovou (34) bolestivým tématem. Vztah se scénáristou Petrem Kolečkem (38) sice před rozchodem nepopisovala jako idylický, byla ovšem ochotna za něj bojovat pro dobro syna. Úspěšný scénárista, z jehož pera vzešly seriály MOST! či novinka Pálava, si ale vztahové trable vyřešil po svém – novým vztahem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Václav Horak
11. 09. 2022 11:38

Každý si může vybrat, jestli se pár let bude trápit s partnerem (partnerkou)a zůstane věrný dětem, nebo si půjde za vlastním štěstím a až děti dospějí, bude trpět jejich neúspěchy v životě, protože správnému jednání s partnerem se dítě nejlíp naučí na příkladu rodičů. Mám na mysli funkční rodinu. Pokud oba rodiče žijí spolu, děti prominou i to, že jim to ne vždy klape. Pan Kolečko je příkladem nedospělosti a nezodpovědnosti.

prochaskanamoste
09. 09. 2022 23:06

S psychologem souhlas. Kolečko není partner, muž, o kterého se může žena opřít. Do správného muže mu toho hodně chybí a to nemluvím o vzhledu. Podobní muži, cestovatelé od jedné k druhé, všude nechají ženě na krku dítě, se ve stáří diví, že se s nimi nikdo z dětí nechce patlat a strčí ho do důchoďáku. Misto, aby s ženou řešil problémy,které jsou v každém vztahu, tak leze do cizího pelechu-jak zpívá Kocáb, s cizí ženou v cizím pokoji. Noce jsou při filmování dlouhé, musí se zabavit a slečen ochotných je vždycky dost.

fany22
10. 09. 2022 05:54

“Leze do cizího plechu”… Vy z toho ale máte panickou hrůzu, že?
V hereckém prostřední je víc příležitostí, a taky tady dochází k nevěrám ještě častěji, než v běžném světě. Ale zase jen kvůli každé návštěvě “cizího plechu” se muži neodhodlají z původního vztahu odejít.
Zkuste zapracovat na tom svém vidění : černá a bílá! A na té své mstivosti a zlomyslnosti!
A na čem vlastně krachnul Anetě předchozí (četla jsem, že velmi konfliktní) vztah?
A proč vlastně skončilo Kolečkovo první manželství?
Kvůli Anetě nebo z jiného důvodu? Víme to nebo hned upalujeme?

Dianthos
09. 09. 2022 17:46

Milý psychologu! Právě, že muž před čtyřicítkou už pozná, co v životě opravdu nechce. Možná neví, co chce, ale ví, s jakou ženou prostě nepromrhá svůj život.
Dítě není důvod, aby se člověk životem protrápil v nespokojeném vztahu.

travina
09. 09. 2022 21:08

Kecy, kecy, kecy ... nejdříve zapracuje na dítěti a pak hurá od Nesvačilky zase o krok dále. No a to už zbude po něm pak 4.opuštěné dítě. Zřejmě jste Dianthosi asi taky takový "čestný" muž, který "ví co chce". Fuj!

Uživatel_5587136
09. 09. 2022 22:53

A co kdyby to byly dvojčata, to by po něm zbylo 5 opuštěných dětí

evi nato
09. 09. 2022 13:18

Kolečko je sice dobrý scénárista, ale jako člověk nestojí za nic. Je zřejmé, že má asi o pár "koleček" více, ale přesto mu něco v mozku schází!

fany22
10. 09. 2022 05:36

To docela dobře možné, ale taky je k úvaze, proč se ty holky kolem třicítky přisajou na dobře situovaného muže, po pár týdnech vztahu, ačkoliv se vůbec neznají ! se nechají oplodnit (často jim selže antikoncepce), a pak už se jenom diví, že se pohádka nekoná.
Úplně jsem strnula, když jedna taková vysvětlila, že přece si ho nenechá utéct. To jest nechat to na jeho vůli, jestli by si vzal dobrovolně, jí nevoní.
A když k tomu přičtu vysoké sebevědomí a nároky, nezájem dnešních holek o udržování domácího krbu, neštěstí je hotové.
Jinak tyto dva vůbec neznám, stejně jako vy ostatní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.