Nesvačilová a Kolečko: Vážná vztahová krize kvůli bývalce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nesvačilová a Kolečko: Vážná vztahová krize kvůli bývalce

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová na premiéře muzikálu Biograf láska.
Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová na premiéře muzikálu Biograf láska. (archiv Blesku)

Vztah scénáristy Petra Kolečka (38) a herečky Denisy Nesvačilové (31) je nyní pod drobnohledem. Petr tvrdí, že se svou dnes už bývalou partnerkou Anetou Vignerovou (34) měli dlouhodobé problémy a rozešli se. Modelka ale vyřkla úplně jinou verzi příběhu, což šokovalo i samotnou Denisu.

Když Kolečko odešel od Vignerové a potvrdil nový vztah s herečkou Denisou Nesvačilovou, všichni byli v šoku. On se snažil celou situaci vysvětlit. „Nejdůležitější, co je potřeba v tuto chvíli asi říct, je to, že jsme se s Anetou rozešli. Delší dobu nám vztah nefungoval… Už delší dobu to opravdu problematický bylo a rozchod byl na spadnutí. Ani jeden jsme v tom vztahu nebyli šťastní,“ pronesl scénárista pro deník Blesk. „Mezi mnou a Denisou je něco čerstvého a krásného a to je asi tak všechno, co vám k tomu můžu v tuto chvíli říct,“ dodal.

Nesvačilová o vztahu s Kolečkem a o Vignerové: Překvapivá slova!

Video se připravuje ...

Vignerová ale s jeho výroky úplně nesouzní. „Myslím si, že když se řeší nevěra, tak se řeší asi s člověkem, který se jí dopouští, tak si to vyřešte s ním a mě ať s tím nikdo neobtěžuje. Asi nemá smysl říkat něco o krizi ve vztahu, jen aby člověk zakryl svoje nekalé úmysly. Nelíbí se mi to,“ vyjádřila se rázně Aneta pro eXtra.cz. „Myslím si, že ona byla skutečnou příčinou rozchodu a teď se to jen snaží zakrýt,“ obvinila svého bývalého.

Anetino prohlášení zase naštvalo Nesvačilovou. Ta si totiž myslela, že Kolečko má s Vignerovou všechno vyřešené. „Ano, slyšela, že to spolu mají vyřešené a všechny karty jsou rozdané. Takže pro ni byl šok, když si přečetla, že nic rozdané nebylo,“ prozradil kamarád nového páru. Dokonce kvůli tomu měli mít jejich první menší krizi.

Misska Aneta Vignerová se pustila do podnikání! Kdo jí do toho uvrtal?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
19. 9. 2022 • 16:45

Tak snad Denisa odpustí Kolečkovi, že on měl s Vignerovou vztah už ukončený a vyřešený, zatímco Vignerová, ač v té době s ním rozejitá, dávala tomu vztahu ještě šanci. (Bodejď by nedávala, když rozchodem přišla o dům a materiální zajištění. Kromě partnera tedy.)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.