Kolečko chystá další metu? Dej si pozor, Deniso | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kolečko chystá další metu? Dej si pozor, Deniso

Kolečko Anetu opustil kvůli herečce Denise Nesvačilové a udělá to zase
Kolečko Anetu opustil kvůli herečce Denise Nesvačilové a udělá to zase (profimedia.cz)

Jako přes kopírák! Výměna partnerek, dítě, problémy a pak zase výměna partnerek. Jak dlouho to ještě takhle režisér Petr Kolečko (38) může dělat? Anebo, že by byla Denisa Nesvačilová (31) skutečně poslední? 

Rozpad vztahu Petra Kolečka a Anety Vignerové (34) rozdělil veřejnost na dva tábory. Zatímco jedni modelku litují, jiní mají pochopení pro úprk ze vztahu plného problémů. Z pohledu odborníka ale patrně čeká Nesvačilovou stejný osud.

Denisa Nesvačilová: Mně se líbí v Čechách a líbí se mi Češi

Video se připravuje ...

„To jsou ti chlapi, kteří když jsou nespokojení ve vztahu, tak to řeší změnou »lokálu«. Pokud mu je 38 let, tak vidíme, že to za tu dobu stačil otočit několikrát. Takže tady jde o to, že i když nevíme, co je tam za problém, tak ten problém tam ale je. Je zjevné, že vztah, i když jsou v něm děti, nebere jako závazek, který je potřeba dotáhnout do konce, to je hlavní problém. Tihle muži vždy ten projekt načnou a pak ho nejsou schopni dotáhnout do konce. To znamená, že věrnost neberou jako nějakou hodnotu, druhá varianta je, že když jsou nespokojení, tak změní »lokál«,“ vysvětlil pro ŽivotvČesku.cz odbornou veřejností uznávaný psycholog Jeroným Klimeš. 

Podle jeho slov je pravděpodobné, že se jeho chování bude opakovat podle stejného scénáře. Neměla by se mít tedy mladá, talentovaná herečka, kterou Kolečko obsadil před třemi lety do snímku Přes prsty, tedy na pozoru?

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
30. 10. 2022 • 21:58

Voplácanej prcek!

Uživatel_5587136
29. 10. 2022 • 18:04

mě se moc nelíbí, Delon nebo Patrick Swayze to není

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.