Vztah Kolečka a Nesvačilové? Cesta do záhuby, tvrdí vědma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vztah Kolečka a Nesvačilové? Cesta do záhuby, tvrdí vědma

Denisa Nesvačilová se potýká s drsnými komentáři
Denisa Nesvačilová se potýká s drsnými komentáři (Instagram)

Nový vztah na české scéně vyvolal velké pozdvižení. Okolnosti, které scénáristu Petra Kolečka (38) a herečku Denisu Nesvačilovou (31) svedly dohromady, nejsou příliš šťastné, a na to konto mnozí nedávají novému páru tolik šancí. Jaké mohou být jejich vyhlídky?

Když mezi dvěma lidmi přeskočí jiskra, většinou jde racionální uvažování stranou a člověk se řídí především srdcem, a to i v případě, že jiné musí zlomit. Své o tom ví i úspěšný scénárista Petr Kolečko, který je nově zamilovaný do herečky Denisy Nesvačilové, avšak na úkor Anety Vignerové (34), expartnerky a matky jejich dvouletého syna.

Jak se bude nový nečekaný vztah českého showbyznysu vyvíjet, popsala webu Expres.cz věštkyně Soňa Humlová. „Začít tímto způsobem vztah je vždycky hodně náročné. Nikdo z nás by se neměl snažit utéct před karmou a po ukončení jednoho vztahu je lepší chvíli počkat, uvědomit si, co chci, nějak se smířit s tím rozloučením a až potom se pustit do dalšího vztahu. Létání z jednoho partnerství do druhého je cesta do záhuby,“ prohlásila vědma. Vztah Petra a Denisy je momentálně plný vášně, ta ovšem jednoho dne vyprchá. Dlouhého trvání se tak láska evidentně nedočká.

Nesvačilová o vztahu s Kolečkem a o Vignerové: Překvapivá slova!

Video se připravuje ...

„Jinak slečnu Nesvačilovou vnímám pro Petra jako jakýsi únik od Anety a takový přechodník, který mu má ukázat směr, kterým se nadále bude vydávat. Ale ne jako životní partnerku,“  myslí si Soňa Humlová, která ve své věštbě nezapomněla ani na Anetu Vignerovou.

Denisa Nesvačilová: Mně se líbí v Čechách a líbí se mi Češi

Video se připravuje ...

Ta si sice nyní neprochází lehkým obdobím, všechno zlé je ale pro něco dobré. „Aneta Vignerová teď bude nějakou dobu smutnit, nakonec si ale polepší. Magická koule mi ukazuje, že najde mnohem větší štěstí v muži, který jí dokonce navlékne i snubní prstýnek, a porodí i další dítě,“ předpověděla Humlová.   



Přečtěte si
Dianthos
6. 9. 2022 • 20:44

No to je tedy "vědma"!! "Utéct před svojí karmou"? Co je to za nesmysl? Copak to lze??
Leda by si myslela, že Kolečkova Karma je Vignerová a život s ní je jeho očistec.
Tato "vědma", čučící do křištálové koule, by si měla něco nastudovat, než bude hovořit o cizích lidech do médií. Může těmi neprofesionálními předpověďmi ovlivnit něčí život!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.