Nevyslyšené varování pro Tomicovou! Kdyby bývala poslechla... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nevyslyšené varování pro Tomicovou! Kdyby bývala poslechla...

Pavla Tomicová
Pavla Tomicová (Profimedia.cz)

Rozchod herečky Pavly Tomicové (60) a Ondřeje Malého (56) otřásl nejen světem showbyznysu, ale překvapil i všechny jejich věrné fanoušky. Jediný, kdo asi nebyl v šoku, byly hereččiny kamarádky. Ty totiž Pavlu před Ondřejem varovaly už před několika lety, protože mu zkrátka nevěřily. A měly pravdu.

Ondřej Malý opustil Pavlu Tomicovou letos před Vánoci. Herečka poté začala rapidně hubnout a všechny zajímalo, jak se jí to tak rychle povedlo. Nikdo ale netušil, jak moc se trápí. Nyní vyšlo najevo, že její manžel utekl pod sukni její mladší herecké kolegyni Kristýně Kociánové (37), se kterou navíc čeká dítě.

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

Kdyby Tomicová kdysi dala na rady svých kamarádek, možná by si tenhle rok bolesti ušetřila. Kamarádky ho totiž viděly ve filmu Pouta, kde hrál příslušníka Antonína. Ten měl psychopatické sklony, choval se nepředvídatelně a celkově byl divný. Podle Pavly přítelkyň tu roli zahrál možná až příliš dobře. „Mě jeho role nepřekvapila, ale kamarádky mi pak posílaly textovky, ať se zamyslím, s kým žiji, že tohle se nedá jen tak zahrát,“ svěřila se před osmi lety ještě se smíchem deníku Blesk. Tehdy to asi brala jen jako humornou historku a ani ve snu by ji nenapadlo, že se k ní její milovaný manžel takhle otočí zády.

Mlžící Roman Šebrle: Zapletl se do otázek na manželku a rozvod!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdrclamrdka
2. 10. 2022 • 07:41

Tlusté tuctovky moc neletí.

Baťoch
21. 9. 2022 • 04:53

Říká se, že rozdíl mezi růžovou a fialovou je 15 let. Tady vidíme že někdy i 23...

Adal
5. 9. 2022 • 18:22

Je rád že odešel

Dianthos
4. 9. 2022 • 21:16

Možná měla na partnery učité nároky, které muži jejího věku nesplňovali. Možná pro ní byla důležitější kariéra, než rodina, tak ani vážný vztah nevyhledávala. Možná si uvědomila, že už by ráda založila rodinu, ale muži jejího věku jsou již přebraní. Tak nahlédla do vod, kde předtím nelovila. A našla to, co hledala.
Nebo - nejspíš - nedělala vůbec nic. Jenom si připustila, že s tím letitým kamarádem je jí krásně, mají společné zájmy a představy do budoucna. Že i přes ten věkový rozdíl jí s ním baví život.
Tak začal vztah Malého s Tomicovou. Přátelství, které se prohlubovalo, až si uvědomila, že ho miluje. Možná má Malý stejný styl vábení partnerek i tentokrát.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.