Herečka Pavla Tomicová (60): VELKÉ STĚHOVÁNÍ PO KRACHU MANŽELSTVÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Herečka Pavla Tomicová (60): VELKÉ STĚHOVÁNÍ PO KRACHU MANŽELSTVÍ!

Pavla Tomicová
Pavla Tomicová (Profimedia.cz)

Zanedlouho to bude rok, co Pavlu Tomicovou (60) kvůli herečce Kristýně Kociánové (37) opustil manžel Ondřej Malý (56). Naštěstí má okolo sebe kamarádky, které jí v nejhorším pomohly a berou ji s sebou na dámské dýchánky.

Na snídani do kavárny ve Werichově vile se Pavle moc nechtělo, ale kamarádka Jitka Sedláčková(61), se kterou hraje v primáckém seriálu ZOO, ji přemluvila, a nakonec si to pochvalovala. Než akce módní značky začala, herečka dokonce využila služeb vizážistek a nechala se nalíčit. Pak ve společnosti Jitky a jejího přítele Pavla Töpfera (74) posnídala a s úsměvem na tváři se skvěle bavila.

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

„Moc se jí sem nechtělo, ale nakonec byla ráda, že šla, protože potkala spoustu kolegyň a užila si to,“ nechala se slyšet jedna z hereček. A že jich tam bylo! Přišla Lenka Krobotová (45), Tereza Ramba (33), Petra Nesvačilová (36), a dokonce se objevila i zpěvačka Dáša Zázvůrková (41), která aspoň na chvíli zapomněla na smutek po zesnulém dirigentovi Liboru Peškovi (†89).

Velké stěhování

Tomicová se po rozchodu s manželem společnosti vyhýbala, ale vše nasvědčuje tomu, že se do ní pomalu vrací. Z Hradce Králové, kde žila s Malým, se přestěhovala do Prahy. Pronajala si menší byt a užívá si svobody, i když nechtěné. Přece jen to byl pro ni šok, když jí manžel loni na silvestra telefonicky oznámil, že od ní odchází kvůli mladší kolegyni, se kterou si už stihl pořídit miminko.



Přečtěte si
Uživatel_5348500
2. 12. 2022 • 10:22

Jí zrovna zhubnutí nesluší, vypadá nedobře, není to už ona.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.