Hvězda Slunečné Burešová: Obula se do kolegyň ze seriálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda Slunečné Burešová: Obula se do kolegyň ze seriálu

„Já tyhle věci nenávidím,“ tvrdí partnerka Přemka Forejta.
„Já tyhle věci nenávidím,“ tvrdí partnerka Přemka Forejta. (Foto Instagram.com, mapy.cz, ara)

Jen co se Eva Burešová (29) vrátila s druhorozeným synem Tristanem z porodnice, pořádně ji nadzvedly zprávy o tom, jak její kolegyně ze Slunečné odtáhly muže od rodin. Denisa Nesvačilová (31) a Kristýna Kociánová (37) tak padly v nemilost i v hereckých kruzích.

Zatímco rozverná zrzka Denisa odtrhla scénáristu Petra Kolečka (38) od syna Jiříčka (2), jehož má s modelkou Anetou Vignerovou (34), Kociánová zašla mnohem dál. Se stále ještě manželem její kamarádky ze Slunečné, Pavly Tomicové (60), čeká dítě! A že už je porod na spadnutí... Ondřej Malý se tak v 56 letech stane znovu otcem.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Šok po porodu

Takové zprávy po návratu z porodnice Evu doslova šokovaly a neváhala se k tomu vyjádřit. „Dneska jsem na netu četla, že jsou lidé, kteří rádi přebírají partnery jiným lidem,“ narážela Burešová zcela jasně na kolegyně z ukončeného seriálu Slunečná, kde se s nimi potkávala na place. „Já tyhle věci nenávidím,“ dodala brunetka ve videu na sociálních sítích. Nesvačilová dokonce hrála v seriálu její sestřenici, takže tyto dvě byly spolu skoro v neustálém kontaktu.

Stalo se jí totéž

Eva moc dobře ví, jaké to je, když žena zůstane na výchovu dítěte sama. Krátce po narození prvního syna Nathaniela (5) ji opustil partner, hudebník Michael Krásný (38). „Nečekala jsem, že by něco takového mohlo přijít. Byli jsme nejlepší kamarádi. Jenže po narození syna to partner přestal zvládat,“ přiznala tehdy Eva s tím, že muzikant dal přednost kariéře. O to větší je její pochopení především pro Anetu Vignerovou, protože syn, kterého má se scénáristou Kolečkem, je ještě maličký.

Přemek Forejt z MasterChefa v dabingovém studiu: Zkusil si dabing na Příšerákových 2

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.