Přemek Forejt o netradičním jménu syna: Tristan se nám strašně líbil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přemek Forejt o netradičním jménu syna: Tristan se nám strašně líbil

Od pondělního dne jsou z Evy a Přemka dvojnásobní rodiče.
Od pondělního dne jsou z Evy a Přemka dvojnásobní rodiče. (Foto Instagram.com, mapy.cz, ara)

Od pondělního dne, kdy porodila Eva Burešová (29) syna Tristana Williama, se nejen hvězda seriálu ZOO, ale také pyšný tatínek Přemek Forejt (35) obrnili hradbou mlčení. Šéfkuchař nakonec »vyměkl« a své domovské televizi prozradil původ synova zvláštního jména.

Asi nikdo nečekal, že by zamilovaná dvojice dala synovi jméno Pepíček, Lojza či Tonda. Ale že ho pojmenují po rytíři od kulatého stolu?

Zaoblené jméno

Podle kuchtíka je důležité, aby se příchod nového človíčka na svět nějak hezky nadepsal. „My jsme s Evičkou věděli, že chceme jméno Tristan, protože se nám strašně líbí,“ řekl Přemek webu TN.cz jednoduché vysvětlení. „A pak jsme k tomu přidali Williama, abychom tak hezky to jméno zaoblili a shodli jsme se na tom oba dva, že se nám moc líbí,“ dodal pyšný dvojnásobný tatínek, jenž na svou lásku pěje jen samou chválu.

Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka

Video se připravuje ...

Rodinná idyla

„Evička je naprostý poklad, je strašně statečná, tak jsem z toho takový šťastný. Je to krásné a nepopsatelné,“ vyjádřil Přemek dojatě své pocity s tím, že přece jen je taky trochu unavený. Kromě tatínka se na bratříčka těšili také Forejtova dcera Stella (7) z předchozího vztahu a Evin pětiletý syn Nathaniel. „Ti se samozřejmě moc těší. Já sám se těším, až budeme zase spolu jako celá rodina a budeme trávit nějaký společný čas,“ dodal Přemek na závěr.

Našla štěstí

Na malého Tristana čeká také nový domov, který rodiče stihli pořídit ještě před porodem. Oáza klidu zasazená v přírodě na Benešovsku má dokonce vlastní jezírko s dřevěným molem a pozemek bezmála 3000 metrů čtverečních. „Děkuji bohu za všechny šance, které mi dal a dává. Děkuji za bolesti po cestě, protože díky nim jsem, kým jsem, a vedle koho mám být. Dělat šťastnou sebe a své nejbližší je ta nejkrásnější věc na celém světě. Jsem šťastná,“ napsala Eva ke snímku, kde se pochlubila výhledem na syna Nathánka, jenž si lebedil na mole u jezírka.

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alenkaa
21. 8. 2022 • 18:42

Ty asi také nevypadáš jako Pitt? Jinak bys takhle hnusně nepsal.

alenkaa
21. 8. 2022 • 18:42

Krásné jméno. Moc se mi líbí. A chlapečkovi hodně zdraví a štěstí v životě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.