Burešová dvojnásobnou maminkou! Pro syna zvolila královské jméno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Burešová dvojnásobnou maminkou! Pro syna zvolila královské jméno

Hvězda Slunečné Eva Burešová porodila druhé dítě! Kluk dostal jména jako z pohádky
Hvězda Slunečné Eva Burešová porodila druhé dítě! Kluk dostal jména jako z pohádky (instagram, archiv)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) dnes porodila druhého syna. Radostnou novinou se pochlubila s Přemkem Forejtem (35) prostřednictvím Instagramu, na kterém oba zveřejnili první foto.

S oznámením těhotenství si dali na čas, jakmile se dočkali svého prvního potomka, neotáleli. Po porodu putovala na Instagram první fotografie, na níž novorozený syn drží svou ručičkou prst tatínka Přemka. Ten k fotce připsal dojemná slova. „Tak drobná, přitom tak silná a statečná. Jsem na tebe tak pyšný, jak jsi to celé zvládla. Jsem šťastný za to co společně máme. Trojka už je na světě a už se nemůžeme dočkat až budeme všichni spolu. Miluji vás rodinko moje,“ napsal ke snímku šéfkuchař a porotce MasterChefa.

Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka

Video se připravuje ...

Pro syna vybrala zamilovaná dvojice vskutku královské jméno. První společný potomek se jmenuje Tristan William Forejt. Na sociální síti se to již hemží gratulacemi od známých tváří, mezi nimiž nechybí ani zpěvačka a moderátorka Emma Smetana (34), zpěvák Matěj Ruppert (44) či moderátorka a Evina kolegyně ze Slunečné Eva Decastelo (43).

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
16. 8. 2022 • 20:43

RichterJana
16. 8. 2022 • 17:19

Chudák miminko Tristan...,za co je tak Trestán...

mika
16. 8. 2022 • 11:40

chudák synek. už to vidím, jak na něj budou děti volat!!!! stejně mu i doma budou říkat nějakou zkratkou. Bláznivé rodiče miluju!

rydlo
16. 8. 2022 • 10:18

Další syn se třeba bude jmenovat Vinetou, to je také oblíbené jméno v osadách, už jich tam několik pobíhá. A až tento syn s královským jménem povyroste, maminka mu sežene nějakou Isoldu, aby si probůh nenamluvil nějakou obyčejnou Eržiku. To by byla mesaliance.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.