Luxusní sen za miliony! Proč se Burešová nemůže nastěhovat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Luxusní sen za miliony! Proč se Burešová nemůže nastěhovat

Eva Burešová a Přemek Forejt
Eva Burešová a Přemek Forejt (instagram)

Eva Burešová (29) si spolu s Přemkem Forejtem (39) koupili dům s pozemkem o rozloze 3000 metrů čtverečních v obci Struhařov u Benešova. Nemovitost za zhruba 13 milionů ovšem čeká ještě rekonstrukce a tak se ostře sledovaná rodinka dosud nenastěhovala.

 

„Kdy budeme bydlet na sto procent, je zatím ve hvězdách, ale to nejdůležitější máme za sebou. Ale jakmile jsme narazili na tento, měli jsme jasno. Celé nás to okouzlilo se vším všudy. Potkali jsme správné lidi ve správný čas," svěřila se Eva Burešová webu Prima Living.

Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka

Video se připravuje ...

„Jezdíme tam velmi často i jen tak na kafíčko. To místo je totiž opravdu kouzelné. Hlavně díky původní majitelce, která se stala i se svou rodinou naší dobrou kamarádkou," přibližuje aktuální stav novopečená maminka syna Tristana.

„Na rodinný dům se těšíme velmi. Byl to vždy náš velký sen a tak jsme rádi, že se nám podařilo najít takové místo, kde se cítí krásně každý člen naší rodiny. Zároveň je to nádherná vesnice, kde už teď žije pár našich přátel a na ty nové se těšíme," prozradila partnerka známého šéfkuchaře...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
21. 8. 2022 • 17:50

Ostre sledovane vlaky🆒­🆒🆒🆒🤣🤣🤣­🤣🤣👍👍👍👍­💰💰💰😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.